TOPdesk • Online Acquisitietraining

25 September 2020

  • When

    25 September 2020

topdesk

Ben je student en wil je sponsors werven voor een studiereis of evenement? Dat is vaak lastiger dan je denkt. Gelukkig is er een oplossing: meld je aan voor de TOPdesk-acquisitietraining! 

De online acquisitietraining

Elke twee weken geeft TOPdesk een acquisitietraining. Het doel? Jou, je commissie of vereniging leren hoe je een aantrekkelijk verkoopverhaal houdt en een goede pitch schrijft.

Met voorbeelden, ervaringen en theorie laten we je de kracht van goede acquisitie zien. Je krijgt handvatten over hoe je een gesprek begint, welke stappen je doorloopt en welke afspraken jij als student met een bedrijf kunt maken. Je gaat weg met een op maat gemaakte pitch en eigen acquisitiedoelen die je meteen kunt gebruiken.

Waar en wanneer?

De acquisitietraining is elke twee weken op vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur. Normaal gesproken is het op ons kantoor in Delft, maar nu houden we deze sessies online en het is gratis. Na de training kun je direct verder praten met onze salesprofessionals en andere collega’s tijdens onze vrijdagmiddagborrel.

Meer informatie?

Stuur een e-mail naar onze campusrecruiter Eline of bel haar via 015 2700 900. Er zijn maximaal zestien plekken per training, dus meld je snel aan via onderstaande button.

Meld je hier aan!