Talent Bevrijdingsdag

17 November 2022

 • When

  17 November 2022

 • Time

  09:00 - 17:00

 • Where

  Spoorwegmuseum, Utrecht

 • Who

  3rd year students & Master students

OMDAT STARTEN KAPOT MOEILIJK IS

Ben jij (bijna) afgestudeerd en zin om uit de startblokken te vliegen? Dan herken je dit vast wel. Starten is super mooi – maar ook super moeilijk. De energie die je voelt én de twijfel.

Geen zorgen, je bent zeker niet de enige. Bij Bewegin spreken we dagelijks starters die zich deze vraag stellen. Die zich afvragen hoe ze hun loopbaan nou het beste kunnen starten.

Speciaal voor starters zoals jij organiseren wij Talent Bevrijdingsdag.

Hét event dat jou helpt bij de start van jouw loopbaan. Op 17 november in het Spoorwegmuseum in Utrecht gaat het gebeuren. En jij kunt er gratis bij zijn!

✔️ Te gekke sprekers op het podium: onze Mystery Guest verzorgt de opening. Deze getalenteerde Nederlandse hiphop muzikant (met twee prestigieuze Edisons) neemt je mee in zijn zoektocht naar talent, verbinding, inclusie en perspectief.

✔️ Heel veel inspiratie: psycholoog en loopbaanadviseur Nienke Wynants vertelt in een interactieve keynote over alle twijfels die je in deze fase van je leven tegenkomt. Spoiler alert: dit wordt een feest der herkenning.

✔️ Goed voor je netwerk: tijdens de compleet verzorgde lunch ontmoet je mederstarters, talenten van Bewegin en organisaties uit de publieke sector.

✔️Concrete opbrengst: tijdens de workshop van de Talentressigeurs van Bewegin maak je werk van het begin van jouw loopbaan. Jawel, je maakt het plan waarmee jij starten kan.

✔️ Super vibe: Talent Bevrijdingsdag is een dag vol opbrengst, inspiratie en gezelligheid. We sluiten af met een goed verzorgde borrel inclusief afterparty.

Dit is het event dat jij als starter nodig hebt. Want jij wil toch ook starten met een plan?

Zie ik jou ook daar? Aanmelden kan via de onderstaande knop!