Savills • The Real Business Course

7 May 2020 - 8 May 2020

  • When

    7 May 2020 - 8 May 2020

  • Who

    Masters

Savills Business Course Madrid

Heeft vastgoed jou altijd al geïnteresseerd en overweeg jij een carrière in de dynamische wereld van het commerciële vastgoed? Wil jij weten hoe het is om te werken bij een internationale vastgoedadviseur? Tijdens ‘The Real Business Course’  in Madrid krijg jij de mogelijkheid om het zelf te ervaren.

Op donderdag 7 en vrijdag 8 mei 2020 vindt de derde ‘The Real Business Course’ plaats in Madrid. Tijdens deze twee intensieve dagen maak jij kennis met Savills en de verschillende afdelingen. Je gaat samen met andere gemotiveerde studenten in het bruisende hart van Madrid aan de slag met een echte klant-case waardoor je een goed beeld krijgt van wat Savills te bieden heeft. Je leert onze collega’s kennen en je gaat ervaren hoe het is om te werken bij Savills.

Ben jij een ambitieuze en gemotiveerde student in de laatste fase van je studie? Geef je dan vóór 13 maart 2020 op.

Interesse?

  • Ronde 1: Solliciteer via onze website of stuur je CV en motivatie voor 13 maart 2020 naar [email protected]
  • Ronde 2: Licht je motivatie toe in een persoonlijk gesprek. De gesprekken vinden plaats in de eerste week van april 2020.

 

Voor wie?

Je bent een student in het laatste jaar van je bachelor of master en hebt affiniteit met vastgoed. Je volgt een HBO of WO studie in de richting van Vastgoed of volgt een bedrijfskundige of economische studie.

What’s in it for you?

Wij bieden een kijkje binnen Savills, een internationale werkomgeving waar eigen inbreng wordt gehoord en samenwerking, kwaliteit, persoonlijke ontwikkeling en humor centraal staat. Daarnaast bieden wij een leuke trip naar Madrid aan!


Savills is continu op zoek naar nieuw talent. Maak kennis met Savills en laat zien wie jij bent!

Meer weten?

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem dan contact op met onze recruiter Annejet Remmelzwaal via [email protected]

Savills
Savills is een wereldwijde vastgoeddienstverlener met 700 kantoren en 39.000 werknemers in meer dan 60 landen. Ons internationale netwerk en onze expertise is echter niet hetgeen ons onderscheidt. Wij geloven dat het uiteindelijk mensen zijn die het verschil maken en zorgen voor een langdurige en optimale samenwerking.

Savills.
Property starts with people.