Rabobank | Investment Banking Lunch

  • Who

    Seniors

Investment Banking Lunch

Kennismaken met Mergers & Acquistions en Equity Capital Market afdeling van de Rabobank in een informele sfeer?  Schrijf je dan snel in voor onze Investment Banking Lunch!

Wat: Investment Banking Lunch
Waar: Croeselaan 18, Utrecht
Wanneer: 14 juni 2017
Wie: Ambitieuze academici met een studie in Finance, Bedrijfskunde, Economie, Econometrie, Techniek of Wiskunde.

Het programma bestaat uit een presentatie over Rabobank, onze M&A en ECM afdelingen en de hier beschikbare stage / startmogelijkheden, gevolgd door een lunch met verschillende analisten en associates van M&A en ECM. Dit geeft jou de mogelijkheid om in een informele sfeer al jouw vragen te stellen.

Investment banking bij de Rabobank

De investment banking activiteiten Mergers & Acquisitions (M&A) en Equity Capital Markets (ECM) zijn onderdeel van de divisie binnen Rabobank gericht op de grootzakelijke markt. De M&A en ECM teams bieden een uitdagende, jonge, dynamische en internationale werkomgeving. In de recente jaren heeft Rabobank haar solide reputatie waargemaakt, bewezen door leidende posities in zowel de M&A als ECM markt in Nederland, wereldwijd in M&A en ECM in de Food & Agri sector, en haar betrokkenheid bij verscheidene in het oog springende transacties. De afgelopen vier jaar stond Rabobank op de eerste plaats in de M&A league tables voor Nederland (bron: OverFusies). Daarnaast is Rabobank door Euromoney verkozen als “Best Investment Bank in the Netherlands 2015”. Rabobank adviseert publieke en grote private ondernemingen, investeerders en overheidsorganisaties over verschillende typen strategisch belangrijke transacties, zoals de recente beursgangen van ABN AMRO, Lucas Bols, GrandVision en Refresco Gerber, het publieke bod van Gilde Buy Out Partners op Koninklijke TenCate, de overname van Vermaat door het Zwitserse Partners Group, de verkoop van cognachuis Louis Royer door het Japanse Suntory, de aankoop van een toonaangevende producent van pluimvee in Rusland door Charoen Pokphand Foods en de verkoop van RFS (o.a. Wehkamp).

Klik hier om je aan te melden.