Pon • Experience Days 2019

22 March 2019 - 22 March 2019

  • When

    22 March 2019 - 22 March 2019

  • Who

    Seniors

Pon Experience Days 2019

Ambitieus, ondernemend en op zoek naar hét traineeship van Nederland? Maak kennis met de unieke wereld van Pon en meld je aan voor de Pon Experience Days. Je komt alles te weten over Pon, haar geschiedenis en natuurlijk het internationale Management Traineeship. Daarnaast krijg je meer uitleg over de selectieprocedure, zijn er trainees aanwezig die vertellen over hun ervaringen en krijg je een uniek kijkje achter de schermen van de bijzondere wereld van Pon.

Het Management Traineeship van Pon

Ben je op zoek naar één van de meest veelzijdige en uitdagende traineeships van Nederland? Dan zit je bij Pon aan het juiste adres. Met 80 bedrijven in 32 landen is het aanbod enorm. Als trainee voer je drie projecten van zes maanden uit binnen verschillende werkmaatschappijen van Pon, zowel nationaal als internationaal. Met werkmaatschappijen in verschillende landen is de keuze enorm groot. Wil je werken voor Volkswagen in Nederland, PonCAT in Zweden of naar Singapore? De keuze is aan jou. De projecten zijn zeer divers van karakter en discipline en afhankelijk van jouw wensen en capaciteiten. Dit zou dus kunnen variëren van Sales, Service, Marketing, Supply Chain of Finance. Daarnaast zal je twee maanden een sales of service project doen om ervaring op te doen met de ware ‘roots’ van Pon. Je bepaalt je eigen richting en wij bieden je veel ruimte voor zelfstandigheid en initiatief, maar je wordt ook uitgebreid begeleid door je projectmanager, mentor en coach.

Naar wie zijn wij op zoek?

Pon is op zoek naar ‘high potentials’ met leidinggevend talent en een (bijna) afgeronde WO master en niet meer dan twee jaar werkervaring. Bij voorkeur zijn wij op zoek naar talenten met een bedrijfskundige, economische of technische achtergrond. Andere studierichtingen sluiten we zeker niet uit. Daarnaast letten we sterk op jouw persoonlijkheid, de leidinggevende ervaring die je tot nu toe hebt opgedaan, nevenactiviteiten, topsport of bijvoorbeeld een lange reis. We zoeken gedreven teamspelers met ambitie, ondernemerschap en oog voor commercie. Naast dat je analytisch sterk bent kan je anderen motiveren en ben je daadkrachtig. Ben jij dit gemotiveerde toptalent waarnaar wij op zoek zijn? Schrijf je dan in voor één van onze Pon Experience Days.

Wanneer & hoe?

De Pon Experience Days vinden dit voorjaar plaats op 21, 22 en 29 maart. Meld je vóór zondag 17 maart a.s. aan via een mail aan [email protected]. Stuur ons jouw CV en geef ons 3 redenen waarom juist jij aanwezig moet zijn bij de één van de Experience Days. Geef bij jouw aanmelding tevens jouw voorkeursdatum aan. Een volledig overzicht van geplande Pon events tref je in onze evenementen kalender. Een volledig overzicht van geplande Pon events tref je in onze evenementen kalender.