PGGM • Online Business Course

11 March 2021

  • When

    11 March 2021

  • Who

    Finance

Altijd al willen weten hoe het is om te werken voor één van de grootste pensioenuitvoeringsorganisaties en meest duurzame vermogensbeheerders ter wereld? Wil jij impact hebben op onze samenleving?

Jouw rol

Altijd al willen weten hoe het is om te werken voor één van de grootste pensioenuitvoeringsorganisaties en meest duurzame vermogensbeheerders ter wereld? Wil jij impact hebben op onze samenleving? Meedenken over de toekomst van het Nederlandse pensioenstelsel?

Op 11 & 12 maart 2021 organiseert PGGM een Online Business Course. Maak tijdens deze dagen kennis met de uitdagende wereld van PGGM! Gedurende anderhalve dag krijg jij een (online) kijkje achter de schermen bij PGGM. Samen met andere ambitieuze studenten – misschien wel jouw toekomstige collega’s bij PGGM – dagen wij jou inhoudelijk uit om tot creatieve oplossingen te komen voor de veranderingen die op dit moment op onze samenleving en PGGM afkomen.

Je krijgt de kans jezelf te bewijzen waarbij je wordt ondersteund door professionals van PGGM. Een afwisselend programma waarbij ook volop de gelegenheid is om op informele wijze kennis te maken met diverse (oud-)trainees, starters, en young en senior professionals vanuit zeer diverse disciplines.

Tijdens de Online Business Course leer je de verschillende business units van PGGM kennen. Naast het kennismaken met PGGM kan de Online Business Course een opmaat zijn naar het Corporate, Investment of Quant Traineeship of een uitdagende startersfunctie.

Kortom, de perfecte manier om erachter te komen of PGGM bij jou past en voor ons de ideale manier om jou beter te leren kennen. Wellicht ben jij dan onze nieuwe junior of trainee die start per 1 september 2021!

Jouw afdeling binnen PGGM

PGGM is een van de grootste pensioenuitvoeringsorganisaties en vermogensbeheerders ter wereld. Wij beheren de pensioenen van verschillende pensioenfondsen, de daarbij aangesloten werkgevers en hun werknemers met een beheerd pensioenvermogen van meer dan 250 miljard euro voor ruim 4,4 miljoen deelnemers. Onze missie is mensen helpen bij het realiseren van een waardevolle toekomst. Een goed pensioen is meer dan geld alleen. Werken aan een waardevolle toekomst is niet denkbaar zonder respect voor mens, milieu en maatschappij. Duurzaamheid zit in ons DNA! Best interessant om eens bij ons binnen te kijken toch?

Nederland kent één van de beste pensioensystemen ter wereld waarbij toekomstige pensioenen in grote mate afhankelijk zijn van de rendementen die PGGM op kapitaalmarkten kan realiseren. Het pensioenlandschap is op verschillende vlakken volop in beweging, dit is jouw kans om er deel van uit te gaan maken!

Jouw achtergrond

Heb je affiniteit met financiële markten, duurzaamheid, beleggen of pensioenen of wil je daar juist meer van weten? Wil jij ontdekken of jij hebt wat er nodig is om een duurzame toekomst te realiseren bij een van de grootste pensioenuitvoeringsorganisaties en vermogensbeheerders ter wereld? En wil je dit doen in een stimulerende omgeving waarin jouw ontwikkeling centraal staat? Met diverse studie-achtergronden kun je binnen PGGM een heleboel kanten op.

Ben je een ambitieuze doorzetter die graag wordt uitgedaagd? Die naast studeren ook een brede ontwikkeling doormaakt (bijvoorbeeld door nevenactiviteiten, stages of topsport)? Wij zijn op zoek naar betrokken en ambitieuze toptalenten die samen met ons het verschil willen maken. Ben je bezig met jouw WO master of zit jij in de eindfase van je bachelor, mis deze PGGM Online Business Course dan niet!

Interesse?

Solliciteer online en voeg je CV en een korte motivatiebrief (in het Nederlands) toe. Geef daarnaast in je motivatie aan of je interesse zou hebben in het Corporate-, Investment- of Quant Traineeship van PGGM. Zorg ervoor dat we je aanmelding uiterlijk 14 februari 2021 hebben ontvangen. Uiterlijk een week na de deadline ontvang je bericht of je bent geselecteerd voor de PGGM Online Business Course 2021.

Belangrijke data:

  • 14 februari 2021 (deadline): insturen – via direct solliciteren – actueel CV en een korte motivatiebrief;
  • 19 februari 2021 (uiterlijk): terugkoppeling of je bent geselecteerd voor de PGGM Online Business Course op basis van CV en korte motivatiebrief;
  • 28 februari 2021 (deadline): invullen online capaciteitentest;
  • 11 en 12 maart 2021: PGGM Online Business Course.

Wat wij bieden

What’s in it for you?

Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuw talent voor de verschillende werkgebieden waarin wij actief zijn. Bij PGGM kun je op verschillende manieren aan de slag. Ontwikkel je via het PGGM Traineeship of specialiseer je in een vakgebied. Aan jou de keuze: wat doe jij straks bij PGGM?

Laat jij een positieve indruk achter tijdens de Online Business Course, dan sla je de eerste twee rondes van het reguliere sollicitatietraject over voor het Traineeship dat start per 1 september 2021! Kijk voor meer informatie over het Traineeship en de verschillende richtingen op onze site!

Ben je nou nog niet afgestudeerd en zoek je een werkervarings- of afstudeerstage? Dan ben jij misschien wel diegene die na de Online Business Course een stage krijgt aangeboden.

Meer weten?

Heb je vragen? Mail, bel of whatsapp met Inez Crolla, Campus Recruiter – [email protected] of 06-83240801.