Gupta Strategists | Business Course Strategy Consulting

31 May 2018 - 31 May 2018

  • When

    31 May 2018 - 31 May 2018

  • Who

    Seniors

Business course strategy consulting: ‘Een baanbrekende zorgpolis … zet jij de markt op z’n kop?’

Op 31 mei organiseert strategy consultancybureau Gupta Strategists weer een uitdagende business course. In deze editie duikt een groep topstudenten in de wereld van polissen van zorgverzekeraars. Ze krijgen de opdracht om een innovatieve en baanbrekende zorgpolis te ontwikkelen. Gedurende het evenement leren de deelnemers aan de hand van een praktijkcase hoe het is om te denken en te werken als een strategieconsultant, en maken ze kennis met het team van Gupta Strategists. De inschrijving loopt nog tot 13 mei.

 Gupta Strategists is een strategisch adviesbureau dat zich volledig richt op de zorgsector. Recent onderzoek van Gupta Strategists toont aan dat het onderscheid tussen zorgverzekeringspolissen in de huidige markt beperkt is. Daarbij is er volgens de consultants bovendien wel ruimte voor vernieuwende polissen.

 Op donderdag 31 mei gaan zo’n 20 ambitieuze studenten aan de slag met de case ‘Een baanbrekende zorgpolis… zet jij de markt op z’n kop?’ In kleine groepjes en onder begeleiding van Gupta consultants werken ze een innovatieve en baanbrekende zorgpolis uit. Vragen die centraal staan zijn ‘Welke polis levert de meeste waarde voor de klant?’ en ‘Wat is de beste manier om deze polis in de markt te zetten?’.  Aan het einde van de dag zullen de deelnemers vervolgens hun toekomstplannen presenteren aan een jury van zorgbestuurders.

De business course biedt topstudenten een uitgelezen mogelijkheid om te leren hoe het is om als een strategieconsultant te denken en te werken, en ook om een beeld te krijgen van de unieke aspecten van het werken bij Gupta. De avond sluiten we af met een diner waar ruim de tijd is om informeel kennis te maken met het team van Gupta Strategists. “Hierdoor kreeg ik ook een heel goed beeld van wat een leuk bedrijf Gupta is”, blikt een van de deelnemers terug op een eerdere business course.

Interesse?

Wil je deelnemen aan de Gupta Strategists business course op donderdag 31 mei? Mail dan je CV, cijferlijsten en motivatie naar [email protected]. Je kunt je tot uiterlijk 13 mei inschrijven. Op vrijdag 18 mei maakt Gupta Strategists de selectie van de deelnemers bekend. Meer informatie is te vinden op: http://www.gupta-strategists.nl/business-course