Coolblue | Inhousedag online marketing

  • Who

    Seniors

Inhousedag online marketing – 15 juni 2017

Heb je een (bijna) afgeronde master en affiniteit met e-commerce? Meld je aan voor de Coolblue Inhousedag Online Marketing in Rotterdam op donderdag 15 juni en maak kennis met onze Online Marketing wo-startersbanen.

Tijdens onze inhousedag maak je als (bijna) afgestudeerde wo-student kennis met Online Marketing startersfuncties binnen Coolblue, die allemaal één doel hebben: de klant helpen bij het maken van de beste keuze.

Tijdens deze dag laten we je kennismaken met de functies van Online Marketeer, Display Marketeer en E-mail Campagne Manager. Als Online Marketeer leg je een rode loper uit van Google naar de juiste pagina op onze shop. Als Display Marketeer zorg je dat je de beste banner op de beste plek laat zien zodat de winstbijdrage (weer) tot recordhoogte zal stijgen. Als E-mail Campagne Manager verstuur je relevante e-mails naar miljoenen klanten om ervoor te zorgen dat Coolblue en de klant voor altijd samen blijven.

Natuurlijk laten we je ook het leukste kantoor van Nederland zien. Kun je zelf even in de Kattenkamer zitten en de T-rex van de Eindbaas aanraken. We sluiten de dag af aan onze eigen bar. Proost!

Aanmelden

Heb je een (bijna) afgeronde master en affiniteit met e-commerce? Reageer dan uiterlijk 7 juni 2017 via onderstaand formulier.

En dan?

We hebben plek voor 20 enthousiastelingen, dus we maken een selectie uit de aanmeldingen. Kom je door de selectie, dan laten we je uiterlijk 9 juni weten of je bent uitgenodigd voor de Coolblue Inhousedag Online Marketing. Je ontvangt op 12 juni een mail met het definitieve programma en een routebeschrijving. Tot dan!