Capgemini • .BLD() Hackathon

1 November 2019 - 2 November 2019

  • When

    1 November 2019 - 2 November 2019

  • Who

    DBI

.BLD() Hackathon in het kort

Het automatiseren van data analyse om criminelen sneller op te sporen. Of het energieverbruik van een woning omlaag halen op basis van de beschikbare data uit een huis? Het zijn verschillende real life vraagstukken waar onze opdrachtgevers mee worstelen. En waar je tijdens deze Hackathon, samen met je team, dus binnen 24 uur een ideale en impactvolle oplossing voor bedenkt.

De challenges

Tijdens de Hackathon werk je, samen met Capgemini collega’s en deelnemers in meer dan 25 teams aan verschillende reallife challenges. De eerste twee hebben we zojuist al genoemd, maar hoe de andere drie challenges eruit zien? Daar hoor je snel meer over. Aan jou de keuze aan welke challenge jij straks tijdens de Hackathon wilt werken.

Na 24 uur hard zwoegen, gaat het winnende team uiteindelijk naar huis met een fantastische prijs. Beoordeeld op basis van teamwork, indrukwekkendheid, creativiteit en in hoeverre de oplossing realistisch is. Wat de prijs is? Dat houden we nog even geheim. Maar wat wij zeker weten, is dat jij het als professional goed kan gebruiken!

Zo ziet de Hackathon eruit

Vrijdag 1 november om 17.00 gaat de Hackathon van start. Uiteraard werk je niet alleen aan je challenge, maar is er ook nog van alles eromheen te doen. Zo kun je om te sparren terecht bij onze experts op het gebied van Design Thinking. En krijg je hulp bij het presenteren van je pitch. Even een powernap nodig? Geen probleem. Dan zijn er genoeg plekjes om even te snoozen. En wil je even rustig werken? Dan zijn er verschillende aparte ruimtes beschikbaar. Daarnaast schudden we je op zaterdagochtend even wakker met een heuse Haka workshop en kun je gedurende die 24 uur genieten van verschillende (gezonde) snacks, drankjes, een BBQ en natuurlijk veel gezelligheid. Wat wil je nog meer?

Het programma
1 november 17.00 start Hackathon
2 november 20.00 bekendmaking winnaars
2 november 22.00 einde hackathon

Wanneer is de Hackathon wat voor jou?

Ben jij ware professional en heb je kennis in development en IT? En ga jij graag de uitdaging aan om binnen 24 uur de ideale oplossing neer te zetten? Dan is de Hackathon zeker wat voor jou!

Waar & Wanneer

Datum & Tijd: Van vrijdag 1 november, 17.00 uur tot zaterdag 2 november, 22.00 uur.
Locatie: De Utrechtse Stadsvrijheid (DUS), Utrecht

Inschrijven?

Wil jij de Hackathon niet missen? Schrijf je dan snel in via Eventbrite.