Business Course – Discover Boer & Croon

12 May 2022 - 13 May 2022

  • When

    12 May 2022 - 13 May 2022

  • Who

    Masters

Vind jij het belangrijk om na je studie jezelf te blijven ontwikkelen? Word je warm van managementvraagstukken en zit jij nooit stil? Dan is de business course van Boer & Croon op 12 & 13 mei zeker interessant voor jou. Hier nemen we je mee in onze bedrijfscultuur en ontdek je hoe het is om bij ons aan de slag te gaan.

BUSINESS COURSE

Tijdens deze tweedaagse course staat jouw ontwikkeling en kennismaking met ons centraal. We gaan samen aan de slag met een case, waarbij je niet alleen inhoudelijk wordt uitgedaagd, maar ook op persoonlijk vlak. Los van dat we inhoudelijk bezig zijn, leren we elkaar beter kennen tijdens de informele uitjes.

De inschrijving sluit op 1 mei. Pak dus snel deze kans om jouw plek voor de Business Course te bemachtigen via onderstaande link.
Deelnemers worden eerst geselecteerd op basis van CV en krijgen uiterlijk 2 mei bericht. Voordat de course begint maak je een Online Assessment. Na dit selectiemoment hoor je of je mee mag met ons op Business Course.

Datum: 12 & 13 mei in Amsterdam

DE INSCHRIJVING SLUIT OP 1 MEI. PAK DUS SNEL DEZE KANS OM JOUW PLEK VOOR DE BUSINESS COURSE TE BEMACHTIGEN VIA ONDERSTAANDE LINK. DEELNEMERS WORDEN EERST GESELECTEERD OP BASIS VAN CV EN KRIJGEN UITERLIJK 2 MEI BERICHT. DAARNA HEB JE ÉÉN GESPREK BIJ ONS OP KANTOOR EN DAARNA MAAK JE VOORDAT DE COURSE BEGINT JE ONLINE ASSESSMENT. NA DEZE TWEE SELECTIEMOMENTEN HOOR JE OF JE MEE MAG MET ONS OP BUSINESS COURSE.