Alliander • Inhouse dag 2019

9 May 2019

  • When

    9 May 2019

  • Who

    Bachelors

Wil jij een vliegende start geven aan je carrière bij een energiek bedrijf in een dynamische omgeving? Je inzetten voor een betrouwbare energiedistributie in een steeds duurzamere samenleving? Bovenop de nieuwste technologie zitten en nadenken over de energievoorziening in de toekomst? Kom kennis maken met Alliander tijdens de Inhousedag op 9 mei 2019 in Arnhem.

Wat houdt de Alliander Inhousedag in?

Op deze dag word je op een interactieve en intensieve manier bekend gemaakt met de wereld van Alliander en onze verschillende traineeships. Je gaat mee doen aan diverse activiteiten op ons vernieuwde en duurzame hoofdkantoor. Je maakt kennis met onze bedrijfscultuur, een diversiteit aan Alliander-onderdelen en collega’s, waaronder uiteraard de huidige trainees. Afsluitend zal er een borrel plaatsvinden. De Alliander Inhousedag biedt de ideale mogelijkheid om op een informele manier kennis te maken met de organisatie, om zo te zien of Alliander als werkgever bij je past.

Voor wie is de inhousedag?

De Inhousedag is voor studenten en young professionals die een bedrijfskundige, technische (HBO), financiële of IT studie volgen of hebben gevolgd (tot maximaal 2 jaar werkervaring) en die affiniteit hebben met de energiesector.

Hoe meld ik me aan?

Heb jij interesse in deelname aan de Inhousedag voor het Alliander Traineeship? Meld je dan nu aan via onderstaande link. Zorg dat je er snel bij bent, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Je kan je aanmelden tot 5 mei.