Calco • Company Presentation

Dutch students only

Ben jij ambitieus, leergierig en op zoek naar een vliegende start van je carrière? Dan is het unieke IT-traineeship de Calco MasterClass® wellicht iets voor jou! Calco is jaarlijks op zoek naar meer dan 400 enthousiaste starters met hbo/wo-denkniveau. Geen studieachtergrond in de IT? Geen probleem, ruim 95% van de trainees heeft een andere opleiding gevolgd. Wat voor ons wel belangrijk is, is dat je affiniteit hebt met IT en niet kunt wachten om aan de slag te gaan.

Calco MasterClass®

De eerste twee maanden van het traineeship volg je een intensieve opleiding op ons hoofdkantoor in Amsterdam. Tijdens deze periode word je betaald opgeleid tot IT-professional. Je maakt kennis met de veelzijdigheid van de IT-wereld en gaat werken aan je communicatie- en presentatievaardigheden.

Daarna ga je voor een periode van 2 jaar aan de slag bij één van onze opdrachtgevers: toonaangevende bedrijven die vrijwel uitsluitend behoren tot de Top 200 van Nederlandse bedrijven. Onze opdrachtgevers zijn actief in verschillende sectoren, zoals het bank- en verzekeringswezen, de zorgsector, de industrie, de logistiek en de overheid. Als trainee ga je aan de slag binnen een functie die bij jou past, denk bijvoorbeeld aan een rol als (junior) informatieanalist, applicatiebeheerder, tester, programmeur of projectleider.

Over Calco

Calco is een jonge, innovatieve en ambitieuze organisatie. We zijn gespecialiseerd in het opleiden, detacheren en coachen van startende én ervaren IT-professionals en hebben sinds onze oprichting in 2004 al meer dan 2000 professionals geholpen aan een succesvolle carrière in de IT. Persoonlijke aandacht voor onze medewerkers is daarbij belangrijk, want bij Calco geloven we dat jij het meeste uit jezelf kunt halen als je echt op je plek zit.

 

Wanneer: Woensdag 11 november 15:00-17:00

Waar: Online

Wie: Alle bachelor en master studenten

Aanmeld deadline: 30 november  

Ben je enthousiast geworden over Calco en de Calco MasterClass®?

Meld je dan nu aan via het formulier hieronder:

[gravityform id="180" title="true" description="true"]