Schagen & Helder • Assistant Accountant

23 March 2023

  • Category

    Parttime

  • Field

    Accounting and Control

  • Location

    Amstelveen

Je kent het wel.. dan zie je DE vacature van jouw droombaan, maar dan bekijk je de functie-eisen en dan val je nét buiten de selectie. Bij Schagen en Helder niet. Niveau, werkervaring, minimaal aantal werkuren per week? Zeker niet! Wij zoeken financiële talenten die willen werken bij het leukste advies- en accountantskantoor van Amsterdam en omstreken. Dit mag zelfs een bijbaan zijn naast je studie!

Wat bieden wij jou?

Bij ons op kantoor ben je geen nummertje en werk je niet aan één case op één afdeling. Je werkt aan een gevarieerde klantenportefeuille. Op het ene moment werk je voor een ambitieuze start-up, terwijl je op een ander moment bezig bent voor een hip sieradenmerk uit Amsterdam, een bouwbedrijf uit Nieuw-Vennep of een gerenommeerd makelaarskantoor uit Amsterdam.

Vind je het wel leuk om je te specialiseren? Ook leuk, daar gaan wij dan aan werken! Wij zullen altijd jouw unieke talenten centraal stellen. Binnen ons team krijg je voldoende ruimte om je talent te ontwikkelen en je eigen groei te bepalen.

Ben je nog aan het studeren ? Top, maar je studie staat op nummer één, dus je bent vrij om bij Schagen en Helder je aantal werkuren flexibel in te delen.

And last but not least, de arbeidsvoorwaarden! Jouw salaris wordt samen met jou bepaald op basis van kennis, kunde en ervaring en zal altijd gelijk of hoger liggen dan jouw huidige salaris. Wij zijn namelijk van mening dat je bij een overstap naar Schagen en Helder er altijd op vooruit moet gaan, zowel financieel als in werkplezier! Daarom hebben wij naast een mooi salaris ook nog goede secundaire voorwaarden, zoals een pensioenregeling, reiskostenvergoeding of leaseregeling, opleidings- en trainingsmogelijkheden, mogelijkheid tot extra vakantiedagen, elke dag een verzorgde lunch op kantoor, jaarlijkse ski-uitje met heel kantoor, de jaarlijkse kantoorbarbecue en ga zo maar door.

Wat ga je doen?

Als assistent-accountant ben je een belangrijk aanspreekpunt voor de ondernemer. Binnen deze rol creëer je op administratief gebied een efficiënte en digitale samenwerking met de cliënt, verzorg je de aangiftes BTW (maand of kwartaal), maak je financiële prognoses en help je de relatiebeheerder bij de jaarrekening. Om je kennis op peil te houden, neem je maandelijks actief deel aan onze vaktechnische overleggen.

Geen zorgen, je wordt niet direct in het diepe gegooid. In het begin werk je veel samen met de ervaren relatiebeheerders om jouw carrière een succesvolle start te geven.

Wie zijn wij?

Schagen en Helder is in 2002 opgericht door Sander Schagen. Een presentatie door een gedreven vakgenoot op de middelbare school bracht hem op het idee om accountancy op de VU te gaan studeren. Inmiddels oefent hij het vak al jaren met plezier uit en sinds 2012 met compagnon Quinten Uyttewaal.

Een mediator, een psycholoog, een coach… Schagen en Helder is het allemaal. Maar wij zijn vooral een financial coach, waarbij wij sparren met ondernemers over hun bedrijf. Elk adviestraject en elke klant is anders, dat maakt het vak leuk en creatief. Onze speerpunt is op een leuke en persoonlijke manier met klanten omgaan en werken met normale tarieven. Dit heeft ondernemers, maar ook medewerkers aangesproken.

Schagen en Helder richt zich op het midden- en kleinbedrijf en met zo’n 27 collega’s zijn wij breed geschoold om een sparringpartner te kunnen zijn voor de ondernemer. Of het nu juridisch, fiscaal of bedrijfseconomisch is, de ondernemer moet bij ons terecht kunnen. Ons motto: “Je mag niet op de stoel van de ondernemer gaan zitten, maar wel heel dicht tegenaan kruipen”.

Interesse?

Wij gaan graag met jou in gesprek! Laat je motivatiebrief en CV achter via de sollicitatiebutton of mail [email protected].

Wij zullen binnen vijf werkdagen reageren. Wil je nét iets meer weten voordat je solliciteert?

Neem dan contact op met Rachelle Jurka via [email protected] of 020-4722023.