ITDS • Campus Recruiter

24 September 2021

 • Category

  Side Job

 • Field

  All

ITDS zoekt een Campus Recruiter, (maximaal) 12 uur per week, op ons kantoor in Amsterdam en vanuit huis

Als Campus Recruiter ga je ITDS nog verder laten groeien. Ieder half jaar start bij ons het Business Consultancy Traineeship. Vol enthousiasme en energie ga jij op zoek naar recent afgestudeerden en matcht deze aan onze organisatie. Ben je student en op zoek naar een relevante bijbaan in een leuk team, waar je gelijk veel verantwoordelijkheid krijgt? Dan zoeken we jou als Campus Recruiter!

De baan

Samen met jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor de werving en selectie van de potentiële kandidaten voor het Business Consultancy Traineeship. Hierdoor bied je net afgestudeerden de kans op een mooie carrièrestart bij een jonge en dynamische consultancy organisatie. Doordat jij middenin het studentenleven staat, weet je precies waar het jonge talent van Nederland zich bevindt. En weet deze via verschillende platformen moeiteloos te vinden. Je bent verantwoordelijk voor het eerste contact met de sollicitanten. Tijdens een telefonische kennismaking vertel jij enthousiast over ITDS, het traineeship en beantwoord je alle vragen van de kandidaten. De rest van het selectieproces houd jij zowel per e-mail als telefonisch contact met de kandidaten. En ben je verantwoordelijk voor de administratie van dit proces in ons systeem. Daarnaast heb jij een goed beeld over hoe en waar we onze potentiële trainees kunnen bereiken.

Dit breng je mee als Campus Recruiter

 • Je bent in de afrondende fase van jouw (wo) bachelor;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Een hands-on mentaliteit en groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Oog voor details en je werkt graag gestructureerd;
 • Beschikbaarheid van 12 uur per week.

Dit kan je van ons verwachten

Naast een goed salaris bieden wij jou:

 • Een leuke parttime baan met veel verantwoordelijkheid vanaf moment één.
 • De kans om kennis te maken met het werken binnen een ambitieuze consultancy organisatie.
 • Leuke (sportieve) bedrijfsuitjes, zoals een skitrip, (digitale) maandborrels en de Zandvoort Circuit Run.
 • En natuurlijk een mooie thuisbasis in Amsterdam, een laptop van de zaak en de mogelijkheid om mobiele kosten te declareren.

Dit zijn wij

ITDS Business Consultants is een adviesbureau voor financiële dienstverleners. Onze consultants combineren actuele kennis van de banken-, verzekerings- en pensioenwereld met een praktische visie op technologie, wetgeving en digital marketing. Wij geloven in de kracht en waarde van financiële dienstverleners. Bovendien zien we kansen te over. Dit doen we met 175 collega’s in Nederland en 100 in Polen.

Sinds december 2018 vormen wij een zelfstandig onderdeel van de Redmore Group, evenals Talent&ProTriple A – Risk Finance en Profource met in totaal 1300 hoogopgeleide medewerkers.

We leren je graag kennen

Herken jij jezelf hierin? En ben jij minstens zo ambitieus als wij? Dan maken we graag kennis met je! Solliciteren doe je via onderstaande knop of door jouw cv te sturen naar Margo Lens (Projectleider Business Consultancy Traineeship) via m.lens@itds.nl. Als je vragen hebt, kun je ook direct contact opnemen met Margo via +31 20 2260 111 of +31 629 223 406.

Niet helemaal de vacature waar je naar op zoek bent, maar wil je wel komen werken bij ITDS? Bekijk dan eens onze andere vacatures!

Geïnteresseerd?