Willis Towers Watson | Werkstudent Survey Analyst • Study Association Aureus

Willis Towers Watson | Werkstudent Survey Analyst

Category:
Parttime
Location:
Amstelveen
contact

Werkstudent Survey Analyst

Willis Towers Watson is op zoek naar een Werkstudent Survey Analyst

De organisatie

Organisaties over de hele wereld zijn voor hun succes afhankelijk van de capaciteiten en prestaties van hun personeel. Willis Towers Watson helpt organisaties zich ervan te verzekeren dat de juiste mensen op de juiste plaats zitten, dat zij het juiste werk doen tegen de juiste kosten en dat zij betrokken, toegewijd en productief zijn. Wij vertrouwen op data, analyses en ervaring om vast te stellen welke personeelsbehoeften essentieel zijn voor bedrijfsprestaties. Wij ontwikkelen strategieën en ontwerpen en implementeren programma’s die inspelen op deze behoeften. Dit leidt tot betere prestaties en zorgt ervoor dat een maximaal rendement uit medewerkers wordt gehaald. Door gebruik te maken van toonaangevende technologie, internationale personeelsinformatie, onderzoek en inzicht kunnen we ideeën snel omzetten in daden.

Unlock your potential at Willis Towers Watson.  

De Role

Als werkstudent Survey Analyst / Junior Accountmanager maak je deel uit van het Rewards team. Je bent verantwoordelijk voor het runnen van het jaarlijkse beloningsonderzoek voor jouw sectoren (Retail – en farmaceutische sector) en daarnaast voor het opleveren van klantprojecten. De werkzaamheden zijn breed en divers. Je kunt hierbij denken aan: het indelen van functies, het benchmarken van arbeidsvoorwaarden, het coördineren van marketingacties en het uitvoeren van scherpe analyses. Je hebt dagelijks contact met klanten en gaat dan ook vanaf het begin op pad met de Account Manager. Omdat wij een internationaal bedrijf zijn en daarnaast werken voor internationale bedrijven, is een goede beheersing van het Engels onontbeerlijk.

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal een WO-opleiding afgerond en één tot twee jaar werkervaring.
  • Je bent analytisch en vindt het een uitdaging om deadlines te behalen.
  • Je hebt uitgebreide kennis van Microsoft Excel.
  • Je hebt een methodische en gestructureerde aanpak, aandacht voor detail en nauwkeurigheid.
  • Je bezit het vermogen om effectief te organiseren en prioriteiten te stellen in verschillende projecten met vastgestelde deadlines.
  • Je levert topkwaliteit, bent proactief, flexibel, servicegericht en een echte team-player.
  • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in Nederlands en Engels.


Contact

Solliciteer online via onze carrièrepagina of stuur een bondige motivatiebrief met CV Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Liesl Prinsloo of Maartje Haarsma, telefoon 088-543 3000

Een assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.