Vibe Group • HR Stagiaire • Study Association Aureus
Vibe Group

Vibe Group • HR Stagiaire

Category:
Internship
Field:
Human Resource Management
Location:
Amsterdam
contact

Wil jij als HR stagiair(e) deel uitmaken van een organisatie waar je écht impact kunt maken? Lees dan snel verder!

 

VIBE GROUP ZOEKT EEN STAGIAIR(E) VOOR DE HR AFDELING!

Startdatum: september 2019

Lijkt het jou leuk om de kneepjes van het HR vak te leren binnen een commerciële organisatie op de Amsterdamse Zuidas? Dan ben je bij Vibe Group aan het juiste adres!

WAT BIEDEN WIJ JOU?

Bij Vibe Group kom je terecht in een hardwerkende, jonge werkomgeving. Vibe Group is 8 jaar geleden opgericht en bestaat nu al uit meer dan 230 medewerkers in 3 verschillende landen. De komende jaren blijven wij in hoog tempo groeien, zowel in Nederland als in België en Duitsland. Daarnaast bieden we jou:

 • Een leerzame allround HR stage waar je een waardevolle bijdrage levert;
 • Een eigen werkplek in één van de mooiste kantoren op de Amsterdamse Zuidas;
 • Een stagevergoeding van € 400,- per maand;
 • Heerlijke koffie van onze eigen barista;
 • Elke ochtend verse smoothies/juices;
 • Een PlayStation om tijdens je pauze te ontspannen;
 • De gezelligste vrijdagmiddagborrel van Amsterdam.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Als HR stagiair(e) ga je direct samenwerken met ons HR team, bestaande uit een HR manager, HR advisor en twee HR officers.  Op de HR afdeling ben je medeverantwoordelijk voor de on- en offboarding processen, het digitaliseren en efficiënter inrichten van processen en ben je het eerste aanspreekpunt voor operationele vragen. Daarnaast kun jij je steentje bijdragen aan het beheren én up-to-date houden van het personeelsinformatiesysteem (AFAS).

En dat is niet alles! Hoog op de agenda van de HR afdeling staat de duurzame inzetbaarheid van de medewerker. Heb jij creatieve ideeën om dit te bevorderen? Dan zijn jouw hulp en visie meer dan welkom. Bij Vibe Group neem jij zoveel initiatief als je zelf aankunt. Wij staan altijd open voor goede ideeën, waarbij jij gerust het voortouw mag nemen.

Ben je daarnaast nieuwsgierig hoe een werkdag van één van onze Corporate Recruiters eruit ziet? Loop dan ook mee met de collega’s van onze interne werving. Maak kennis met het schrijven van vacatureteksten en presenteer jezelf als een volwaardige gesprekspartner tijdens sollicitatiegesprekken.

WAT ZOEKEN WIJ IN JOU?

 • Je volgt een hbo opleiding Human Resource Management (of vergelijkbaar);
 • Je bent vanaf september 2019 minimaal 4,5 maanden beschikbaar voor een meewerkstage;
 • Je bent proactief, pragmatisch en daadkrachtig;
 • Verder ben je nauwkeurig, initiatiefrijk en ambitieus.

WIJ ZIJN VIBE GROUP

Vibe Group is een jonge en ambitieuze staffing organisatie, welke volledig gespecialiseerd is in het bemiddelen van professionals binnen de IT-markt. Wij geloven in de kracht van specialisme en investeren daarom op hoog niveau in de persoonlijke en professionele ontwikkeling van onze medewerkers. Omdat wij hard groeien zul jij je op de HR afdeling geen dag vervelen. Er is een continue stroom van nieuwe medewerkers die jouw persoonlijke zorg en aandacht nodig hebben. Daarnaast vieren wij onze successen net zo hard als we werken.

Wil jij meer weten over onze organisatie en jouw nieuwe collega’s? Bekijk dan de onderstaande video.

 

 

CONTACT

Kom ons team versterken en laat ons zien wat je waard bent!

Heb je vragen over Vibe Group of over de stageplaats? Bel dan naar 020 369 0928 en vraag naar Doreen Roex. Wil je deze kans met beide handen aangrijpen? Stuur dan nu je cv en motivatiebrief naar hr@vibegroup.com.