Van Lanschot Kempen | Werkstudent KCM Fiduciar Management • Study Association Aureus
Van Lanschot Kempen

Van Lanschot Kempen | Werkstudent KCM Fiduciar Management

Category:
Parttime
Field:
Management
Location:
Amsterdam
contact

Werkstudent KCM Fiduciar Management

Wat ga je bij ons doen?

minimaal 24 uur per week | 3-6 maanden

Als werkstudent werk je nauw samen met collega’s uit het team dat alle beleggingen verzorgt voor een aantal grote institutionele beleggers. Gedurende jouw periode als werkstudent opereer je als een volwaardig Fiduciair Management teamlid en zal je veel samenwerken met het Asset Allocatie team van KCM.

Tot de typerende werkzaamheden van een werkstudent behoren onder andere het:

  • Bediening van een aantal cliënten: zowel de beleggingsinhoud, actuele vraagstukken en de vertaling naar cliëntcommunicatie komen aan bod.
  • Verdere ontwikkeling van de dienstverlening aan deze doelgroep: de pensioensector staat momenteel voor een aantal grote veranderingen, waar je in deze functie van dichtbij mee te maken krijgt.

Wil jij samenwerken met ondernemende, ambitieuze collega’s en een goed beeld krijgen van Kempen als bank en institutioneel vermogensbeheer in het bijzonder? Dan is deze positie iets voor jou!

Herken jij je in ons profiel?

Beleggen is jouw passie, maar je kunt dit naast het analyseren en eventueel bouwen van modellen ook beleggingsinhoudelijke thema’s zowel schriftelijk als mondeling helder en begrijpelijk uitleggen. Excel en Powerpoint kennen geen geheimen voor jou. Als meewerkstagiair KCM Fiduciair Management ben je communicatief, beschik je over een uitstekend cijfermatig inzicht, heb je excellente studieresultaten behaald en heb je een scherp oordeelsvermogen. Denk je dat je bij ons past en wil je de uitdaging aangaan?

Check dan je profile:

  • WO Masterfase / bachelor afgerond, bij voorkeur financieel en/of technisch;
  • Uitstekende studieresultaten;
  • Teamplayer;
  • Aantoonbare affiniteit met beleggen;
  • Analytisch;
  • Zelfstandig
  • Gedreven

Onze organisatie

Het verhaal van Van Lanschot Kempen is een boeiend verhaal over het oudste onafhankelijke financiële instituut van Nederland. We werken opgeteld al bijna vier eeuwen met grote toewijding en financieel vakmanschap aan de vooruitgang van onze klanten. Onze kracht zit in de bijzondere en sterke relatie die onze gevestigde namen Van Lanschot en Kempen hebben met particuliere en institutionele klanten. Private Banking, Asset Management en Merchant Banking zijn de gebieden waarin we excelleren en waarin wij ons onderscheiden met persoonlijke aandacht, kennis en ervaring. Duurzaam ondernemen speelt hierbij een belangrijke rol. Wij zijn een integere wealth manager met respect voor de wereld om ons heen en met oog voor volgende generaties. We streven ernaar waarde te creëren voor onze belanghebbenden; niet alleen in financiële maar ook in sociale, ecologische en maatschappelijke zin.

We zijn de challenger van de markt en spelen snel, slim en proactief in op de ontwikkelingen in de markt om onze concurrenten net een stapje voor te zijn. We bouwen aan lange termijn relaties gebaseerd op wederzijds vertrouwen waarin we voor en met onze klanten het beste resultaat behalen. Onze visie staat daarom in het teken van klantverwachtingen waarmaken, maar liever nog overtreffen. Daarbij streven we ernaar om synoniem te staan voor topkwaliteit, uitstekende adviezen en maatwerkoplossingen. Mensen die ondernemen en altijd passie tonen voor hun werk krijgen bij ons alle kansen. Bij ons gebeurt het.

Informatie afdeling
Kempen Capital Management (KCM) is een Europese gespecialiseerde vermogensbeheerder. Wij geloven in focus en leveren enerzijds maatwerk beleggingsoplossingen (Fiduciair Management) en anderzijds een beperkt aantal producten, het beheer van beleggingsproducten (waaronder Europese smallcaps, Europese OG aandelen, Hoog dividend strategieën en vastrentende waarden).

Wat bieden we je?

Van Lanschot Kempen is gericht op mensen. Zodra je bij ons komt werken, dagen we je uit om echt het verschil te maken. Door persoonlijke begeleiding zorgen wij dat jij tijdens jouw stageperiode goede kansen krijgt. Weet jij deze kansen te pakken, dan zijn er volop mogelijkheden! Daar staat natuurlijk een passende vergoeding en ruime aandacht voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling tegenover. Wij investeren in onze professionals en staan voor onze mensen. Dit begint bij onze werkstudenten die wij hoog in het vaandel hebben staan.

Ben je geïnteresseerd?

Wij leren jou graag kennen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marie Louise Thijssen – Graduate Recruiter marielouise.thijssen@kempen.nl
020-3489454

Solliciteer