Van Lanschot Kempen | Meewerkstage Marketing & Communicatie • Study Association Aureus
Van Lanschot Kempen

Van Lanschot Kempen | Meewerkstage Marketing & Communicatie

Category:
Internship
Field:
Communicatie, Marketing
Location:
Amsterdam
contact

Meewerkstage Marketing & Communicatie

Wat ga je bij ons doen?

Voor de afdeling Marketing & Communicatie van Kempen zijn wij op zoek naar een stagiair(e) die ons ondersteunt bij de dagelijkse werkzaamheden, ofwel: marketingcommunicatie in de breedste zin van het woord. Denk daarbij aan de volgende werkzaamheden:

 • Het schrijven van persberichten;
 • Het bedenken en inzetten van social media;
 • Het creëren van content voor onze klanten (print en online);
 • Het organiseren van evenementen voor onze relaties.

Bovendien ga je binnen het team aan de slag met eigen opdrachten, waar een zekere mate van zelfstandigheid verwacht wordt.

Herken jij je in ons profiel?

Ben je nieuwsgierig en denk je dat je het verschil kunt maken met je werk binnen een zakelijke omgeving? Zijn de woorden ‘meedenkend’ en ‘pro-actief’je niet vreemd? Dan is deze stage wellicht iets voor jou! Denk je dat je bij ons past en wil je de uitdaging aangaan?

Check dan je profiel:

 • Een studie in de richting van HBO Communicatie / Communicatiewetenschappen/ Media Informatie & Communicatie/ Communicatie, Media & Design /Commerciële economie;
 • Creatief;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Pro-actieve houding en kan zelfstandig werken aan een opdracht.
 • Ambitieus;
 • Nieuws- en leergierig;
 • Maakt graag deel uit van een team;
 • Affiniteit met grafische vormgeving;
 • Affiniteit met zakelijke werkomgeving.

De stage is voor minimaal drie maanden, langer heeft de voorkeur. Over de periode kan worden overlegd.

Onze organisatie

Van Lanschot Kempen is het oudste onafhankelijke financiële instituut in Nederland. We werken opgeteld al bijna vier eeuwen met grote toewijding en financieel vakmanschap aan de vooruitgang van onze klanten. Onze kracht zit in de bijzondere en sterke relatie die onze gevestigde namen Van Lanschot en Kempen hebben met particuliere en institutionele klanten. Private Banking, Asset Management en Merchant Banking zijn de gebieden waarin we excelleren en waarin wij ons onderscheiden met persoonlijke aandacht, kennis en ervaring. Duurzaam ondernemen speelt hierbij een belangrijke rol. Wij zijn een integere wealth manager met respect voor de wereld om ons heen en met oog voor volgende generaties. We streven ernaar waarde te creëren voor onze belanghebbenden; niet alleen in financiële maar ook in sociale, ecologische en maatschappelijke zin.

We worden ook wel ‘de challenger van de markt’ genoemd en spelen snel, slim en proactief in op de ontwikkelingen in de markt om onze concurrenten net een stapje voor te zijn. We bouwen aan lange termijn relaties gebaseerd op wederzijds vertrouwen waarin we voor en met onze klanten het beste resultaat behalen. Onze visie staat daarom in het teken van klantverwachtingen waarmaken, maar liever nog overtreffen. Daarbij streven we ernaar om synoniem te staan voor topkwaliteit, uitstekende adviezen en maatwerkoplossingen. Mensen die ondernemen en altijd passie tonen voor hun werk krijgen bij ons alle kansen. Bij ons gebeurt het.

De afdeling

Kempen is meer dan een verzameling bankiers en vermogensbeheerders die onder dezelfde bedrijfsnaam naar buiten treden. Wij staan voor professionaliteit, gedrevenheid en ondernemerschap. De afdeling Marketing & Communicatie van Kempen zet zich in om de reputatie van de bank wereldwijd verder uit te bouwen.

Wat bieden we je?

Van Lanschot Kempen is gericht op mensen. Zodra je bij ons komt werken, dagen we je uit om echt het verschil te maken. Door persoonlijke begeleiding zorgen wij dat jij tijdens jouw stageperiode goede kansen krijgt. Weet jij deze kansen te pakken, dan zijn er volop mogelijkheden! Daar staat natuurlijk een passende stagevergoeding en ruime aandacht voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling tegenover. Wij investeren in onze professionals en staan voor onze mensen. Dit begint bij onze stagiairs die wij hoog in het vaandel hebben staan.

Ben je geïnteresseerd?

Enthousiast geworden? Gebruik dan de button ‘solliciteer’.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Ik vertel je graag meer.

Joep Wittebrood – Stagiair Talent Attraction & Development
j.wittebrood@vanlanschotkempen.com

Solliciteer