Unilever

Unilever | Stage Human Resources

Category:
Internship
Field:
HR
Location:
Rotterdam
contact

Stage Human Resources

Functie-omschrijving

Achtergrondinformatie

Binnen het HR Team Unilever Vlaardingen zijn wij per januari 2017 op zoek naar een enthousiaste stagiair(e). Het HR Team Vlaardingen biedt support aan de gehele Research & Development (R&D) locatie Vlaardingen waar ongeveer 800 mensen werkzaam zijn. Vlaardingen is één van de grootste R&D sites ter wereld. Kenmerkend is het internationale karakter op deze locatie, met een mix van minstens 30 verschillende nationaliteiten, en de passie voor het creëren van producten en innovaties!

In deze inspirerende omgeving zijn wij per direct op zoek naar een analytisch sterke, enthousiaste en doortastende HR stagiair.

Stage Human Resources

Wat kun je van de functie verwachten?

 • Onderdeel worden van een enthousiast, gedreven, professioneel en leuk team wat verantwoordelijk is voor het HR beleid van Unilever R&D.
 • Meer leren van en meewerken aan verander management. Op dit moment ondergaat Unilever Vlaardingen een grote verandering. Het is de intentie om een nieuwe R&D locatie te openen in Wageningen. Dit is een grote verandering voor het bedrijf en de mensen die nu werkzaam zijn op de locatie Vlaardingen. Als HR team zijn we nauw betrokken bij deze unieke verandering en als stagiair kun jij hier ook een rol inspelen.
 • Verantwoordelijkheid voor concrete projecten zoals het aantrekken van R&D talenten voor het R&D Unilever Future Leaders Programme en het organiseren van evenementen en trainingen. Hierin wordt verwacht dat je het initiatief en de leiding kunt nemen.
 • Betrokken zijn bij en ondersteuning bieden aan het HR team bij het uitvoeren van generieke HR activiteiten. Dit kan zijn op het gebied van verzuim, wellbeing, diversiteit, talentontwikkeling, HR processen etc.
 • Ruimte voor initiatief en waar mogelijk worden de activiteiten aangepast op jouw ontwikkelingsdoelen.
 • De mogelijkheid om deze stage te combineren met een afstudeeropdracht. Wij verwachten dat je hier zelf het initiatief voor neemt en zelf een mogelijk onderwerp aandraagt. Van ons krijg je dan de ruimte voor het doen van onderzoek en tijd om aan je afstudeeropdracht te werken.

Wat verwachten we van jou?

 • Je bent student in het 3de of 4de jaar van een WO opleiding of 4e jaar van een HBO opleiding
 • Interesse in het HR vakgebied en de FMCG wereld
 • Jij bent proactief, flexibel, werkt zelfstandig, analytisch sterk, hebt verantwoordelijkheidsgevoel en bent een teamplayer
 • Ervaring vanuit nevenactiviteiten die je naast je studie doet/hebt gedaan
 • Goede communicatieve vaardigheden en vloeiend in Nederlands en Engels in woord en geschrift;
 • Fulltime beschikbaarheid voor 5 a 6 maanden (evt. met ruimte voor een afstudeeropdracht)

Competenties

 • Analytische vaardigheden
 • Praktische creativiteit
 • Ondernemend gedrag

Ons aanbod

Een kennismaking met het HR vak binnen een dynamische internationale werkomgeving waarin mensen met energie, creativiteit en passie samenwerken om met elkaar ambitieuze doelen na te streven. Veel vrijheid in de stage en verantwoordelijkheid voor de projecten en taken. Een unieke mogelijkheid om meer te leren over verandering bij een grote organisatie. Actieve begeleiding door een HR business partner en nauwe samenwerking met het hele HR team waardoor je kunt leren van de ervaring en professionaliteit van het team.

Hoe kun je solliciteren?

Om in aanmerking te komen voor deze vacature, vragen wij je om online te solliciteren. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Leon Pagrach via leon.pagrach@unileverhrservices.com.

Iedere dag weer gebruiken twee miljard mensen producten van Unilever om er goed uit te zien, zich goed te voelen en meer uit het leven te halen. Met meer dan 400 merken die zich richten op gezondheid en welzijn zijn wij als geen andere onderneming op zo veel verschillende manieren zo nauw betrokken bij het dagelijks leven van mensen. Onze productenportefeuille varieert van uitgebalanceerde voedingsmiddelen tot verwen-ijs, betaalbare zeep, weldadige shampoos en producten voor de dagelijkse huishoudelijke verzorging. We produceren leidende wereldmerken als Lipton, Knorr, Dove, Axe, Hellmann’s en OMO, naast vertrouwde lokale merken als Andrélon, Blue Band en Conimex.