TOPdesk • Product Specialist Support • Study Association Aureus
TOPdesk

TOPdesk • Product Specialist Support

Category:
Fulltime
Location:
Delft
contact

*Corona update: 
Bij TOPdesk blijven we op zoek naar nieuwe collega’s. Je hoeft je niet druk te maken over de procedure of dat deze vacature niet vervuld wordt. Zolang een vacature online staat, zoeken we iemand voor die rol. Benieuwd hoe we omgaan met virtueel sollicitatiegesprekken voeren? Lees dan dit blog.

Van mensen helpen, software en puzzelen met informatie word je gelijk enthousiast. Hoe tof zou het zijn als je daar je carrière mee kunt starten. Het kan bij TOPdesk. Als Product Specialist help je klanten met vragen, problemen, obstakels en adviezen over onze software.

Wat ga je doen als product specialist support?

Je bent – samen met 49 collega’s – het aanspreekpunt voor onze klanten én collega’s die vragen hebben over TOPdesk: een softwareapplicatie voor ultimate service excellence in de wereld van HRM, Facility en ICT. Zo’n 5000 organisaties wereldwijd hebben met ons een betaalde serviceafspraak. Dat maakt allereerst dat het serviceniveau erg hoog ligt en ten tweede; dat onze supportafdeling niet zomaar ‘een helpdesk’ is.

Je gebruikt jouw analytische skills om de situatie en vraag van de klant in te schatten. Je stelt vragen, communiceert duidelijk en hebt gevoel voor het inschatten of de klant jouw uitleg volgt. Je streeft naar een samenwerking met de klant en neemt de tijd die nodig is om een vraag goed uit te zoeken en het probleem achter de vraag te begrijpen.

We geven je met een opleidingstraject van vier maanden een goede basis. De eerste anderhalf jaar staan in het teken van zoveel mogelijk verschillende dingen zien en doen binnen Support, om erachter te komen waar jouw interesse en kracht ligt. Dat kan dus nog alle kanten op gaan. Je bepaalt zelf hoe ver je uit je comfortzone komt. We waarderen het als je kansen ter verbetering ziet en onze diensten, kennis en specialiteiten verder uitbreidt.

Waar kom je terecht?

Bij TOPdesk werken wij niet met functie- of taakomschrijvingen. Je krijgt de ruimte om zoveel mogelijk verschillende dingen te leren en te proberen. Je bent continu in gesprek met je teamleider over waar je je tijd aan wil besteden. Voor de ene product specialist betekent dit dat hij of zij focust op problemen die met TOPdesk te maken hebben, een ander vindt kennisoverdracht interessant.

Ben jij onze product specialist support?

  • Je bent HBO / WO afgestudeerd.
  • Je bent op zoek naar een junior functie.
  • Je hebt affiniteit met IT.
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden.
  • Je wordt enthousiast van puzzelen en bent leergierig.

 

Hier doe je het voor

 

Solliciteren?

Je hoeft van ons niet een super formele motivatiebrief te schrijven. Wat we wél fijn vinden:

  • Uitleggen wat jou triggerde om te reageren op deze vacature: iets in de baan én het type bedrijf? Wat gaf de doorslag? We vinden dit belangrijk (en raden hoe jij daarover denkt is lastig).
  • Omdat ‘plezier van het uitzoeken’ belangrijk is in deze baan, zijn wij alvast benieuwd naar welk onderwerp jouw leergierigheid/nieuwsgierigheid recent heeft getriggerd. Waar heb je je in verdiept? Wat heb je ermee gedaan? Het kan van alles zijn.
  • Ook zonder IT ervaring horen wij graag wat je hier zo in aanspreekt. Je gaat tenslotte onze klanten helpen en in onze software duiken!
  • Even noteren hoe je bij onze website terecht bent gekomen.

Jouw motivatiebrief en cv stuur je via het sollicitatieformulier ter attentie van Sacha Baumgardt. We nemen snel contact met je op.