TKB

TKB | Junior Credit Manager

Category:
Fulltime
Location:
Amsterdam
contact

Junior Credit Manager

Als Junior Credit Manager krijg je de mogelijkheid om bij verschillende opdrachtgevers een kijkje in de keuken te nemen. Voor hen beheer je actief de debiteurenportefeuille en zorg je voor een verlaging van het debiteurensaldo. Je signaleert eventuele knel- en verbeterpunten door de redenen van niet-betalen te analyseren, en je komt vervolgens met heldere en praktische oplossingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen van managementrapportages en communiceer je over de voortgang van jouw debiteurenportefeuille naar de opdrachtgever.

40 uur per week (m/v)

Sta jij aan het begin van je carrière, beschik je over een sterk leervermogen en vind je persoonlijke ontwikkeling belangrijk? Dan is deze functie helemaal voor jou!

Jouw profiel

Je bent HBO of WO afgestudeerd en staat aan het begin van jouw carrière. De wereld ligt aan je voeten. Met een flinke dosis gedrevenheid en ambitie creëer jij zelf jouw kansen. Je gaat voor de hoogst haalbare kwaliteit en weet onze verwachtingen te overtreffen. Herken jij jezelf hierin? Dan willen wij jou de handvaten bieden dit te realiseren.

Persoonlijke ontwikkeling

TKB biedt een vliegende start van jouw carrière in het Credit Management. Ontdek waar jouw talent ligt en hoe je deze verder kunt ontwikkelen onder begeleiding van een persoonlijke coach. Als detachant krijg je de kans om ad interim bij verschillende organisaties te werken. Hierdoor doe je veel ervaring op en worden sterk leer- en schakelvermogen een tweede natuur van je.

Carrière mogelijkheden

In de functie van Junior Credit Manager bieden wij jou een mooie uitdaging waarin je de mogelijkheid krijgt om je door te ontwikkelen tot Senior Credit Manager of Credit Management Consultant. Je werkt intensief aan je persoonlijke ontwikkeling en vakinhoudelijke kennis. Ontdek waar jouw talent ligt en het best tot z’n recht komt binnen het Credit- en Risk Management.

Naast een passend salaris biedt TKB jou een auto van de zaak, trainingen en opleidingen aan.

Solliciteren of meer weten?
Neem dan telefonisch contact op met Rachel Barnes (Assistent Manager Detachering) op 020-6200666 of per e-mail: R.Barnes@TKB.nl