Schagen en Helder • Adviseur / Fiscalist • Study Association Aureus
Schagen en Helder

Schagen en Helder • Adviseur / Fiscalist

Category:
Fulltime, Parttime
Field:
Accounting and Control, Finance, Financial Management, Management Consulting
Location:
Amstelveen
contact

Solliciteren? Mail naar: rachelle@schagenenhelder.nl

Je kent het wel.. dan zie je DE vacature van jouw droombaan, maar dan bekijk je de functie-eisen en dan val je nét buiten de selectie. Bij Schagen en Helder niet. Niveau, werkervaring, minimaal aantal werkuren per week? Zeker niet! Wij zoeken financiële talenten die naast of na hun studie willen werken bij het leukste advies- en accountantskantoor van Amsterdam en omstreken.

WAT BIEDEN WIJ JOU?

Bij ons op kantoor ben je geen nummertje en werk je niet aan één case op één afdeling. Je bent namelijk de hele dag bezig met een gevarieerde klantenportefeuille, want op het ene moment werk je voor de gezelligste kroeg uit Amstelveen, terwijl je op een ander moment bezig bent voor een marketingbureau uit Den Haag, een vastgoedbureau uit Amsterdam of een bouwbedrijf uit Nieuw-Vennep.  Wij richten ons niet op één branche, want het is veel toffer om je kennis op meerdere gebieden te ontwikkelen.

Vind je het wel leuk om je te specialiseren? Ook leuk, daar gaan wij dan aan werken! Wij zullen altijd jouw unieke talenten centraal stellen. Binnen ons team krijg je voldoende ruimte om je talent te ontwikkelen en je eigen groei te bepalen.

Je studie staat op nummer één, dus je bent vrij om bij Schagen en Helder je aantal werkuren flexibel in te delen.

And last but not least.. jouw salaris! Wij bieden een marktconform salaris aan met secundaire voorwaarden, zoals een pensioenregeling, elke dag een verzorgde lunch op kantoor, de mogelijkheid om een vrije dag te winnen als jouw idee het beste idee van het kwartaal is, het jaarlijkse ski-uitje met heel kantoor, de jaarlijkse kantoorbarbecue, de gezellige vrimibo met bitterballen, bier en een dartwedstrijd en ga zo maar door…

WAT GA JE DOEN?

Je gaat verder kijken dan alleen de cijfers en groeit door naar een échte sparringspartner voor de cliënt. Dit doe je door de cliënt op te bellen of uit te nodigen op ons kantoor om je bevindingen door te nemen in plaats van een mailtje te sturen. De continue interactie met de klant is onze kracht en dit straal jij samen met ons uit.

Adviseur (junior)

Als adviseur ben je een belangrijk aanspreekpunt voor de ondernemer. Binnen deze rol creëer je een efficiënte en digitale samenwerking met de cliënt, analyseer je tussentijdse cijfers en verzorg je de jaarrekening.

Fiscalist (junior)

Als fiscalist houd jij je samen met de relatiebeheerder bezig met voorkomende fiscale vraagstukken en adviseringen, onderhoud je contact met cliënten en de Belastingdienst en draag je jouw steentje bij het leveren van een bijdrage aan de kennisontwikkeling binnen ons kantoor. Je bent zelfstandig verantwoordelijk voor het contact met onze cliënten, dus het komt aan op je kennis, maar vooral ook op je creativiteit en communicatie skills.

Geen zorgen, je wordt niet direct in het diepe gegooid. In het begin werk je veel samen met de ervaren relatiebeheerders/adviseurs om jouw carrière een succesvolle start te geven.

WIE ZIJN WIJ?

Schagen en Helder is in 2002 opgericht door Sander Schagen. Een presentatie door een gedreven vakgenoot op de middelbare school bracht hem op het idee om accountancy op de VU te gaan studeren. Inmiddels oefent hij het vak al jaren met plezier uit en sinds 2012 met compagnon Quinten Uyttewaal.

Een mediator, een psycholoog, een coach… Schagen en Helder is het allemaal. Maar wij zijn vooral een financial coach, waarbij wij sparren met ondernemers over hun bedrijf. Elk adviestraject en elke klant is anders, dat maakt het vak leuk en creatief. Onze speerpunt is op een leuke en persoonlijke manier met klanten omgaan en werken met normale tarieven. Dit heeft ondernemers, maar ook medewerkers aangesproken.

Schagen en Helder richt zich op het midden- en kleinbedrijf en met zo’n 25 collega’s zijn wij breed geschoold om een sparringpartner te kunnen zijn voor de ondernemer of het nu juridisch, fiscaal of bedrijfseconomisch is, de ondernemer moet bij ons terecht kunnen. Ons motto: “Je mag niet op de stoel van de ondernemer gaan zitten, maar wel heel dicht tegenaan kruipen”.

Daarnaast vindt Schagen en Helder maatschappelijke betrokkenheid zeer belangrijk. Dit doen wij niet door geld over te maken aan een instantie, maar wij ondersteunen goede doelen en stichtingen door te doen. Wij geven medewerkers de kans om binnen werktijd circa 5 procent van hun tijd te besteden aan het onderwerp maatschappelijke betrokkenheid. Uiteraard vragen wij voor deze werkzaamheden geen vergoeding.

Fun facts:

  • Ons gemiddelde leeftijd op kantoor is 30 jaar.
  • Sander Schagen en Quinten Uyttewaal (directeuren) zijn beiden afgestudeerd aan de VU.
  • Quinten Uyttewaal is een oud-lid van Aureus.

Solliciteren? Mail naar: rachelle@schagenenhelder.nl