ScanMovers • Study Association Aureus

ScanMovers

Startup , Logistics , Amsterdam

ScanMovers

Algemene informatie

ScanMovers is een onafhankelijk online & mobiel platform waarop verhuizers, opslagbeheerders en consumenten makkelijk deals voor professionele verhuizingen kunnen aanbieden, vergelijken en selecteren. Het platform werkt samen met 150+ kwaliteitsverhuizers die offertes uitbrengen door middel van een gesloten bieding-systeem.

Het doel van ScanMovers is om verhuizen zo transparant en makkelijk mogelijk te maken, het helpt klanten om toegang te krijgen tot alles wat de sector te bieden heeft. Dit omvat verschillende service niveau’s, prijs- en offertestructuren, verzekeringen, opslag en consumentenreviews. Het platform helpt daarnaast verhuizers realtime met het optimaliseren van de capaciteitsplanning.

Funfacts

  • De gemiddelde leeftijd op het ScanMovers kantoor is 27 jaar;
  • Wij hebben binnen een half jaar meer verhuizingen gefaciliteerd dan een regulier verhuisbedrijf in 3 jaar doet. Daarnaast groeien wij elke maand met dubbele cijfers;
  • ScanMovers faciliteert niet alleen verhuizingen binnen Nederland maar ook naar bijvoorbeeld Miami of Barcelona.

Vacatures

Business Development Intern – Part & Fulltime – Als onderdeel van ons snelgroeiende salesteam dien je bereid te zijn net dat extra stapje te willen zetten om een klant, lead of partner binnen te halen en tevreden te stellen. Hiervoor dien je extreem gedreven, energiek en leergierig te zijn. Met jouw input draag je bij aan de groei van ScanMovers en heb je direct invloed op bedrijfsresultaat. Je zal werkzaam zijn op het ScanMovers hoofdkantoor in Amsterdam.

Content Marketing Intern – Part & Fulltime – Wij zijn op zoek naar gepassioneerde en ambitieuze Content Marketing Interns!Als onderdeel van het Content Marketing team heb je een vlotte pen, beschik je over een goed gevoel voor humor terwijl je betere speeches schrijft dan Obama. Daarnaast heb je een passie voor het creëren van visuele content en marketing.

Contactgegevens

Boyan Nijpels

+31 (0) 657838655

boyan@scanmovers.nl

Meer informatie vacatures

https://scanmovers.nl/vacatures