RSM • CDD Analist

8 June 2023

 • Category

  Fulltime

 • Field

  All

 • Location

  Hoofddorp

Schakel jij mee in een snel groeiende organisatie en heb jij ervaring met de Wwft? Dan zoeken wij jou!

Dit ga jij doen

Als medewerker Customer Due Diligence kom je terecht in het compliance team van onze organisatie. Jouw werkzaamheden vinden voornamelijk plaats op ons kantoor in Hoofddorp waar jij ondersteuning biedt op het gebied van de Wet ter voorkoming van witwassen en financiering van terrorisme aan de Head of Compliance en Compliance Officer. Je bent o.a. verantwoordelijk voor het opstellen en controleren van de Wwft dossiers. Hierbij heb je een actieve rol om het proces van Engagement Letters met onze buitenlandse RSM kantoren te begeleiden, maar ben je ook verantwoordelijk voor de uitvoering en aanpassingen van het Wwft formulier en verhoogde risico controles. Je werkt hierbij samen met jouw collega’s van de compliance afdeling.

Dit ben jij

Je hebt al werkervaring opgedaan in een financiële omgeving en ambieert een brede groei in je compliance kennis. Je bent iemand die een actieve ondersteunende rol neemt en diepgaande kennis heeft van de Wwft. Verder herken je jezelf in het volgende profiel: 

 • Afgeronde opleiding MBO of HBO op juridisch gebied/ HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare internationale omgeving;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is vereist;
 • Initiatiefrijk, accuraat en stressbestendig;
 • In staat om zowel zelfstandig als in teamverband te functioneren;
 • Je herkent jezelf in onze waarde: wij plaatsen kwaliteit boven kwantiteit en daarnaast ben je maatschappelijk betrokken.

Dit bieden wij

Bij RSM leer je snel, ontwikkel je je snel en geef je zelf richting aan je carrière. We bieden je een uitdagende, motiverende omgeving waarin je je optimaal kunt ontwikkelen. RSM beschikt over de dynamiek van een snel groeiend bedrijf, heeft de diversiteit en kwaliteit van eigen professionals hoog in het vaandel en kent een goede werksfeer. Daarnaast bieden we je goede arbeidsvoorwaarden, waaronder:

 • Een goede werk-privé balans: Natuurlijk werken we hard, maar werken is niet het enige wat we belangrijk vinden. Samen werken we aan een goede werk-privé balans.
 • Mogelijkheid tot parttime werken: We hebben verschillende verlofregelingen, waaronder ouderschapsverlof en de mogelijkheid tot parttime werken.

Dit zijn wij

RSM is wereldwijd het zesde netwerk van zelfstandige accountancy- en belastingadviesorganisatie met ruim 860 kantoren in meer dan 123 landen en ruim 51.000  professionals. Met 600 professionals verdeeld over 8 vestigingen in Nederland staat RSM midden in de maatschappij. De lokale betrokkenheid, gecombineerd met de regionale expertise en het internationale RSM-netwerk maakt RSM tot een uitstekende sparringpartner voor middelgrote organisaties. Daarnaast beschikt RSM over een eigen Vaktechniek- en Opleidingsbureau. Zo zorgen we er voor dat onze medewerkers kwalitatief hoogwaardige dienstverlening kunnen bieden, klanten spiegelen wanneer dat nodig is, en altijd oog hebben voor de impact die we als RSM in de maatschappij willen hebben. Meer informatie over werken bij RSM vind je via Wij zijn RSM.

Jij x Wij

Spreekt deze functie je aan of wil je meer informatie? Stuur je vraag via onderstaand Whatsapp nummer of neem contact op met:

Contactpersoon: Joris Hemmes

Telefoonnr. werk: 06 82 06 80 00

E-mail werk: [email protected]

Als je bij ons solliciteert

Om bij ons te solliciteren vragen wij allerlei informatie, zoals je geboortedatum, opleidingsniveau en werkwerkervaring. Je zet deze gegevens bijvoorbeeld in een sollicitatiebrief of curriculum vitae. Als wij jou niet in dienst nemen, verwijderen wij al deze gegevens uiterlijk vier weken na afloop van de sollicitatieprocedure en bewaren we ze als je wel bij ons in dienst komt. Als we jou niet aannemen, kunnen we je vragen of we je gegevens langer mogen bewaren. Bijvoorbeeld omdat er op een later tijdstip misschien een andere baan voor jou vrij komt. Als je ons toestemming geeft, bewaren we jouw sollicitatiegegevens maximaal een jaar na afloop van de sollicitatieprocedure. Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen wij, in het kader van onze kernwaarden onafhankelijk en integer, een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG)*. De kosten van de VOG worden door ons vergoed. Bewaar daarvoor wel de originele bon. Meer informatie over de VOG kun je vinden op www.rijksoverheid.nl.