RSM • Analyst Corporate Finance

12 January 2023

 • Category

  Fulltime

 • Field

  Finance

 • Location

  Utrecht

Analyst Corporate Finance

Werkgever: RSM Netherlands Financial Advisory Services B.V.

Work experience: Young Professional

Standplaats: Utrecht

Werk jij graag actief mee aan de voorbereiding, uitvoering en closing van transacties voor familiebedrijven, DGA’s en private equity binnen een brede range van sectoren? Dan zoeken wij jou!

Dit ga jij doen

RSM Corporate Finance (CF) is onderdeel van RSM Financial Advisory Services (FAS) dat naast CF bestaat uit een Due Diligence en een Valuation tak. RSM FAS telt 25 gedreven professionals en wordt aangestuurd door een ervaren team specialisten Het team van Corporate Finance heeft de dynamiek van een snel groeiend bedrijf, en heeft daarbij diversiteit en kwaliteit hoog in het vaandel.

Als Analyst Corporate Finance binnen onze organisatie werk je in een team van (ervaren) professionals. Door on-the-job training leer je het werkveld kennen. Goede begeleiding staat hierbij centraal.

Jouw werkzaamheden bestaan uit:

 • Uitvoeren van bedrijfs- en marktanalyses;
 • Opstellen van waardebepalingen en verkoopmemoranda;
 • Kennismaking met potentiele kopers en verkopers;
 • Benaderen van nieuwe kopers en verkopers;
 • Adviseren van onze cliënten bij deze belangrijke, strategische beslissingen;
 • Opbouwen en onderhouden van het RSM Netwerk;
 • En brede ondersteuning van het CF-team tijdens trajecten.

Dit ben jij

Als Analyst Corporate Finance beschik je over uitstekende projectmanagement kwaliteiten en communicatieve vaardigheden. Je hebt commercieel inzicht, bent resultaatgericht, durft initiatief te nemen, bent niet bang voor deadlines, ervaart nieuwe dingen als een uitdaging en grijpt kansen.

Je herkent jezelf in het volgende profiel:

 • Een academische opleiding afgerond in bedrijfseconomie, econometrie of een technische of financiële richting;
 • 1-3 jaar relevante werkervaring binnen het M&A / Corporate Finance domein; 
 • Sterk in financieel modelleren en het samenstellen van presentaties;
 • Leert graag en snel, een conceptuele denker en communicatief sterk;
 • Een teamspeler met een proactieve instelling;
 • Spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels;
 • Onafhankelijk en beschikkend over een ‘rechte rug’; 
 • Je herkent jezelf in onze waarde: wij plaatsen kwaliteit boven kwantiteit en daarnaast ben je maatschappelijk betrokken.

Dit bieden wij

Bij RSM leer je snel, ontwikkel je je snel en geef je zelf richting aan je carrière. We bieden je een uitdagende, motiverende omgeving waarin je je optimaal kunt ontwikkelen. RSM beschikt over de dynamiek van een snel groeiend bedrijf, heeft de diversiteit en kwaliteit van haar medewerkers hoog in het vaandel en kent een goede werksfeer.  Daarnaast bieden we je goede arbeidsvoorwaarden, waaronder:

 • Young RSM: Leer collega’s van jouw vestiging en andere vestigingen persoonlijk kennen en doe mee met leuke activiteiten met Young RSM.
 • Onboarding: Wij zorgen voor een goede start van jouw nieuwe job. Zo word jij door onze innovatieve en persoonlijke onboarding app al meegenomen in onze organisatie voorafgaand jouw eerste werkdag.

Dit zijn wij

RSM is wereldwijd het zesde netwerk van zelfstandige accountancy- en belastingadviesorganisatie met ruim 860 kantoren in meer dan 123 landen en ruim 51.000  professionals. Met 600 professionals verdeeld over 8 vestigingen in Nederland staat RSM midden in de maatschappij. De lokale betrokkenheid, gecombineerd met de regionale expertise en het internationale RSM-netwerk maakt RSM tot een uitstekende sparringpartner voor middelgrote organisaties. Daarnaast beschikt RSM over een eigen Vaktechniek- en Opleidingsbureau. Zo zorgen we er voor dat onze medewerkers kwalitatief hoogwaardige dienstverlening kunnen bieden, klanten spiegelen wanneer dat nodig is, en altijd oog hebben voor de impact die we als RSM in de maatschappij willen hebben. Meer informatie over werken bij RSM vind je via Wij zijn RSM.

Jij x Wij

Spreekt deze functie je aan of wil je meer informatie? Stuur je vraag via onderstaand WhatsApp nummer of neem contact op met:

Contactpersoon Amusu Okamoto
Telefoonnr. werk +31614429924
E-mail werk. [email protected]

Als je bij ons solliciteert

Om bij ons te solliciteren vragen wij allerlei informatie, zoals je geboortedatum, opleidingsniveau en werkervaring. Je zet deze gegevens bijvoorbeeld in een sollicitatiebrief of curriculum vitae. Als wij jou niet in dienst nemen, verwijderen wij al deze gegevens uiterlijk vier weken na afloop van de sollicitatieprocedure en bewaren we ze als je wel bij ons in dienst komt. Als we jou niet aannemen, kunnen we je vragen of we je gegevens langer mogen bewaren. Bijvoorbeeld omdat er op een later tijdstip misschien een andere baan voor jou vrij komt. Als je ons toestemming geeft, bewaren we jouw sollicitatiegegevens maximaal een jaar na afloop van de sollicitatieprocedure. Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen wij, in het kader van onze kernwaarden onafhankelijk en integer, een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG)*. De kosten van de VOG worden door ons vergoed. Bewaar daarvoor wel de originele bon. Meer informatie over de VOG kun je vinden op www.rijksoverheid.nl.