PwC • Digital Assurance Traineeship - Tech Track • Study Association Aureus
PwC

PwC • Digital Assurance Traineeship – Tech Track

Category:
Traineeship
Field:
Accounting and Control, Digital Business and Innovation, Finance
Location:
Amsterdam
contact

Ben jij ‘de Future of Finance’ en geloof jij in een wereld waar continue innovatie voorop staat, maar ook veel aandacht besteedt aan digitale veiligheid en zekerheid? Werk je graag samen met professionals met verschillende achtergronden (IT & Assurance)? En ben je in staat om met je team samen te werken om klantproblemen te ontdekken door ze zelf te ervaren, herkennen en vervolgens ook innovatie kan implementeren om de business te digitaliseren? Dan is dit traineeship ideaal voor jou!

Het Digital Assurance Traineeship is een uniek en intensief tweejarig traineeship gericht op innovatie en digitale transformatie in ons vak. Je start direct in de Assurance praktijk en doet ervaring op in het creëren van vertrouwen in deze nieuwe digitale wereld. Binnen de Digital Assurance Academy help je klanten met het leveren van vertrouwen op verschillende gebieden, waaronder digitale transformaties, (digitale) financiële informatie en geautomatiseerde interne controlesystemen. Ook adviseer en ondersteun je klanten met innovatieve diensten, producten en tools bij het proactief bewaken en managen van risico’s in een steeds complexer wordende samenleving. Je begeleidt een grote diversiteit aan klanten bij het realiseren van efficiënte, effectieve en beheerste bedrijfsprocessen en helpt hen bij het oplossen van vraagstukken op het gebied van big data, cloud computing, cyber security, data privacy, artificial intelligence, data science en innovatieve IT beheersing.

Hoe ziet jouw werk eruit?

De Digital Assurance Academy biedt jou de kans om klanten vanuit diverse perspectieven te leren kennen. Zo ben je de (IT) processen aan het beoordelen en heb je intensief overleg met de klant en daarnaast ben je betrokken bij de ontwikkeling van bijvoorbeeld data analyse tools voor controlewerkzaamheden.

Naast de intensieve introductieperiode die wij zullen verzorgen, bieden wij gedurende 2 jaar een uitgebreid opleidingsprogramma aan waarbij je zowel vaktechnische als persoonlijke vaardigheden opdoet. Daarnaast verzorgen wij tijdens de periodieke terugkomdagen workshops gericht op coaching, persoonlijke ontwikkeling en intervisie en geven wij masterclasses op het gebied van relevante digitale thema’s. We besteden daarbij aandacht aan onderwerpen zoals cybersecurity, data privacy, data analytics, cloud computing, artificial intelligence, innovatieve IT audits en blockchain. Het opdoen van een meer diepgaande ervaring op één van deze vlakken behoort ook tot de mogelijkheden. Daarnaast maak je onderdeel uit van een brede groep van digital trainees voor het delen van digitale kennis- en ervaring.

De purpose van PwC bestaat uit het bouwen aan vertrouwen in onze maatschappij en het oplossen van belangrijke problemen. In de Digital Academy leer je hoe je verbeteringen aanbrengt in bedrijfsprocessen, informatiesystemen en risicobeheersing van je klanten. Ook leer je de aspecten van het IT Audit vak kennen en werk je actief mee aan de jaarrekeningcontrole door bedrijfsprocessen te beoordelen en de interne beheersing en systemen van klanten te toetsen. Jouw hulp draagt altijd bij aan de maatschappelijke relevantie van onze klanten en het vertrouwen hierin. Je bent breed inzetbaar en werkt samen met verschillende teams binnen PwC. Je levert een belangrijke bijdrage aan uitdagende projecten en opdrachten.

Jouw klanten variëren van lokale spelers tot grote multinationals in verschillende marktsectoren. Je interviewt je klanten, verzamelt informatie, beoordeelt de betrouwbaarheid van interne (geautomatiseerde) processen en adviseert over risicobeheersing. Tevens implementeer je oplossingen bij klanten om digitale processen nog beter te beheersen. Je werkt regelmatig bij de klant en leert van ervaren PwC’ers met wie je samenwerkt. Kortom: een uitdagende en stimulerende omgeving!

Wat bieden we?

Jouw carrière is wat het is: van jou. Jij bepaalt en wij bieden je de kansen. Zo creëer je voor jezelf uitdagend werk dat ertoe doet. Je krijgt hierbij intensieve begeleiding en toegang tot een wereldwijd netwerk van klanten en collega’s. We waarderen je om wie je bent én om wat je doet. In een inspirerende, inclusieve en respectvolle werkomgeving. Natuurlijk kun je ook rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden die zijn opgesteld met aandacht voor jouw groei en een flexibel werken en leven. Zo bieden we een intensief trainingsprogramma aan met minstens 25 trainingsdagen per jaar, dat zowel technische als soft skills combineert inclusief masterclasses en ‘Collegetours. Daarnaast bieden we Activity Based Working om jou te ondersteunen met flexibel werken bij de klant, thuis of op kantoor. Verder bieden wij jou:

  • Een post-master opleiding die door PwC wordt betaald, bijvoorbeeld Digital Auditing RE, RO, RI, RC of een Data Science post-master, zoals Data and Business Analytics of certificaten zoals CISSP, CISA, CAP of CCSP;
  • Mogelijkheden om opleiding en werk in het buitenland te volgen;
  • Voorafgaand aan Covid-19 hadden wij informele activiteiten waaronder sociale teamevents, zoals een kerstgala en een skiweekend;
  • Een aantrekkelijk startsalaris, bonus en overwerkregelingen; 30 vakantiedagen, keuze uit leaseauto, laptop en iPhone.

Wie ben jij?

We zijn op zoek naar nieuwe collega’s die een positieve bijdrage willen leveren aan maatschappelijke en andere relevante thema’s in de digitale wereld. Je bent innovatief en wilt op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in digitale technologie. Bovendien ben je een ambitieuze teamspeler die graag kwaliteitswerk levert op het gebied van audit en advisory in een Digital Assurance-omgeving. Verder:

  • Je wilt jouw professionele ontwikkeling graag voortzetten. Je wilt groeien, impact maken en het beste uit jezelf en je collega’s halen;
  • Je hebt een masteropleiding in Informatiemanagement, Informatietechnologie, Informatica, Econometrie of aanverwante opleidingen gevolgd;
  • Je hebt een goede beheersing van het Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk.

Solliciteer nu!

Heb je interesse en voldoe je aan bovenstaand profiel? Solliciteer dan voor 18 mei 9:00 uur!

Het traineeship zal starten op 7 september.

Wij ontvangen wij graag de volgende documenten:

–          CV;
–          Motivatiebrief.

De vacature sluit op 18 mei om 9:00 uur. Je zult uiterlijk 19 mei van ons bericht ontvangen en daarbij heb je tot en met 24 mei om het online assessment te maken.

In de tussentijd ontvang je tentatieve uitnodigingen voor twee interviews op 26 en 28 mei. Enkel bij een positieve uitslag op het online assessment zullen de interviews doorgaan.

Heb je vragen over dit traineeship? Bel (06-22827346) of mail (norbert.broekman@pwc.com) me gerust.