PwC | Consultant Real Estate Corporate Finance • Study Association Aureus
PwC

PwC | Consultant Real Estate Corporate Finance

Category:
Fulltime
Field:
Consulting, Finance
contact

Consultant Real Estate Corporate Finance

Onze afdeling Real Estate Corporate Finance levert diensten op het gebied transacties (koop en verkoop advies), funding- en herfinancierings en investment advies aan ontwikkelaars, bouwers, financiers en (institutionele) vastgoedbeleggers. Wij hebben momenteel een vacature voor de functie van Consultant Real Estate Corporate Finance.

Als consultant binnen ons transactie team werk je aan een grote verscheidenheid van transactie gerelateerde opdrachten en word je verantwoordelijk om de service offerings van onze afdeling te onderhouden, in de markt te zetten en te ondersteunen bij lopende opdrachten.

Wie ben je?

We zoeken succesvolle kandidaten die zich onderscheiden doordat zij uitstekende studieresultaten koppelen aan een breed ontwikkelde persoonlijkheid. Het zijn teamspelers met een uitzonderlijk probleemoplossend vermogen en de drive om resultaten neer te zetten.

Om voor deze functie in aanmerking te komen beschik je in ieder geval over een:

 • Afgeronde Master opleiding op het gebied van (real estate) finance, (technische) Bedrijfskunde, (Bedrijfs)Economie, Econometrie of een exacte/technische studie.
 • Een sterke affiniteit met de vastgoed industrie.
 • Ca. 0-4 jaar ervaring binnen real estate transactions. Denk hierbij aan transactie-ervaring in een corporate finance, leveraged finance, private equity of corporate/business development omgeving.
 • Je bent gedreven en hebt een duidelijke mening die je graag wilt delen met anderen.
 • Je bent analytisch en pragmatisch ingesteld en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
 • Uitstekende netwerk- en account management capaciteiten.
 • Zelfstartend vermogen.
 • Uitstekende beheersing van Nederlandse en Engelse taal (mondeling & schriftelijk)
 • Je werkt graag in een team en vindt het leuk om op een praktische en creatieve manier steeds weer nieuwe vraagstukken te analyseren en op te lossen.
 • Door je adviesvaardigheden weet je klanten te inspireren en te binden.

Hoe ziet je werk eruit?

Je belangrijkste verantwoordelijkheden zullen zijn:

 • Het uitvoeren van financiële marktanalyses, cash flow analyses,  leningportefeuille analyses, vastgoed due diligence, optimalisatie van commerciële (corporate) vastgoed portefeuilles en overige algemene vastgoedadvisering;
 • Specifieke ondersteunende taken kunnen zijn cash flow modelering, markt onderzoek, analyse van de beschikbare vastgoeddocumentatie (inclusief bouwtekeningen, huurovereenkomsten, waarderingen, leningdocumentatie en marktstudies), het uitvoeren van due diligence, samenstelling en revisie van investerings memorandums en financiële structureringen.
 • Het adviseren van onze cliënten gedurende het gehele vastgoed transactieproces.

Wat bieden we je?

Als je bij PwC gaat werken, kun je rekenen op diverse klanten, inspirerende collega’s en uitgebreide arbeidsvoorwaarden die zijn opgesteld met aandacht voor jouw groei en flexibel werken en leven.

 • Je werkt samen met ervaren en inspirerende collega’s van wie je veel kunt leren.
 • Je ontwikkelt jezelf voortdurend, zowel persoonlijk als vakinhoudelijk.

Wie zijn we?

Bij PwC Nederland werken ruim 4.400 professionals nauw met elkaar samen vanuit 12 vestigingen. We bieden jou volop kansen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk, waarmee je het maximale uit jezelf en jouw carrière haalt. Ontdek, ga relaties aan, ontwikkel jezelf en maak impact. Dan garanderen wij je een afwisselende baan in een prettige en collegiale sfeer. Wij zijn ons daarbij bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en handelen daar ook naar. Dit doen we met oog voor persoonlijke verschillen en de ontwikkeling van jouw specifieke talenten.

De vacature Consultant Real Estate Corporate Finance valt binnen het werkveld Tax & Human Resource Services, dat dienstverlening biedt op het gebied van belastingadvies, pensioenen en actuariaat en daaraan gerelateerde HR-diensten.

Solliciteer nu!

Heb je interesse en voldoe je aan alle functie-eisen? Bekijk hier onze sollicitatieprocedure of solliciteer direct via de button ‘Solliciteren’. Je kan tot uiterlijk zondag 18 december solliciteren. Als je jouw sollicitatie inclusief cv, motivatiebrief en cijferlijsten indient, ontvang je binnen twee weken bericht over de voortgang. Heb je vragen over deze vacature? Bel of mail mij gerust.

Jeroen van Odijk
+31 (0)88 792 70 51
jeroen.van.odijk@nl.pwc.com