PwC | Consultant Infrastructure Finance • Study Association Aureus
PwC

PwC | Consultant Infrastructure Finance

Category:
Internship
Field:
Finance
Location:
Amsterdam
contact

Consultant Infrastructure Finance

Over de hele wereld helpen wij onze klanten bij het plannen, inkopen, financieren, beheren en uitvoeren van hun meest complexe investeringsprojecten en publiek private samenwerkingen. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de realisatie van infrastructuur, vastgoed en productie faciliteiten, maar ook unieke projecten zoals de aanleg van windmolenparken op zee, de versteviging van waterkeringen of de uitbreiding van luchthavens.

Wie ben je?

Naast een afgeronde academische masteropleiding beschikt de ideale kandidaat over de volgende eigenschappen. Je hebt een voorkeur voor toonaangevende opdrachten met een zichtbare maatschappelijke impact en voelt je vertrouwd om te werken met aanspreekpunten op een hoog niveau binnen de klantorganisatie. Je functioneert optimaal in een dynamische omgeving met veeleisende projecten en je krijgt energie van het analyseren en oplossen van nieuwe vraagstukken. Daarnaast heb je een constante motivatie om jezelf op diverse vlakken te ontwikkelen en hecht je belang aan het geven en gebruiken van wederzijdse feedback.

Hoe ziet je werk eruit?

Ons Capital Projects & Infrastructure team bestaat uit multidisciplinaire adviseurs met uiteenlopende achtergronden binnen de sector. Onze klanten zijn afkomstig uit zowel de publieke- als de private sector en bestaan uit ministeries, investeerders, financiers, aannemers, eigenaars en gebruikers. Ons team is aan het groeien en we zijn op zoek naar getalenteerde financiële professionals.
Je krijgt de gelegenheid klanten te adviseren rond financiële en strategische vraagstukken variërend van het opstellen van financiële modellen/business cases en het arrangeren van projectfinancieringen, tot het ondersteunen bij de verschillende fases van een tender. Je krijgt de mogelijkheid om je tijd grotendeels zelf in te delen. Er wordt van je verwacht dat je flexibel bent om met het team te werken aan het realiseren van de gestelde deadlines. Deze functie valt binnen het Consulting Traineeship.

Check voor meer informatie, onze visie en het soort projecten: http://www.pwc.com/gx/en/industries/capital-projects-infrastructure.html

Wat bieden we je?

Als je bij PwC gaat werken, ben je verzekerd van diverse klanten, inspirerende collega’s en uitgebreide arbeidsvoorwaarden die zijn opgesteld met aandacht voor jouw groei en flexibel werken en leven.

  • Je wordt onderdeel van een toonaangevende, internationale adviesorganisatie;
  • Je krijgt uitgebreide opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
  • Je krijgt een persoonlijke coach toegewezen, die jou begeleidt en jou de ruimte geeft om jouw doelen te verwezenlijken;
  • Wij garanderen een afwisselende baan in een prettige en collegiale sfeer waarbij er een goede combinatie zal zijn tussen inhoudelijke – en procesmatige uitdagingen;
  • Je krijgt uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met onder andere een deels premievrij pensioen en 32 vakantiedagen.
  • Je wordt onderdeel van de Consulting Traineeship groep wat je verzekert van een groep peers tijdens je dagelijkse werk en biedt een curriculum van verschillende trainingen.
  • We hebben een gestructureerd programma dat je de mogelijkheid geeft actief deel te nemen aan Corporate Responsibility projecten die een duidelijke maatschappelijke impact hebben.

Wie zijn we?

Bij PwC Nederland willen we een bijdrage leveren aan het vertrouwen in de maatschappij en het oplossen van belangrijke problemen. Wij zijn een netwerk van firma’s in 157 landen met meer dan 208.000 mensen. In Nederland werken ruim 4.400 mensen met elkaar samen. Wij zien het als onze taak om kwaliteit te leveren op het gebied van assurance-, belasting- en adviesdiensten.

De vacature consultant Infrastructure Finance valt binnen het werkveld Advisory, waarin we klanten adviseren op de terreinen van fusies en overnames, organisatieontwikkeling, performance improvement en crisismanagement.

Solliciteer nu!

Heb je interesse en voldoe je aan de functie-eisen? Bekijk hier onze sollicitatieprocedure en solliciteer direct via de button ‘Solliciteren’. Als je jouw sollicitatie inclusief CV, motivatiebrief en cijferlijsten indient, ontvang je binnen twee weken na verstrijken van de deadline bericht over je sollicitatie.De deadline om te solliciteren is 26 maart 2017.

Heb je vragen? Bel of mail me gerust.

+31 (0)88 – 792 35 30
romaana.bharos@nl.pwc.com