PwC • Consultant Business Restructuring Services

7 June 2023

 • Category

  Fulltime

 • Field

  All


Noodlijdende bedrijven er weer bovenop krijgen en op weg helpen naar een succesvolle toekomst. Dat is waar wij binnen Business Restructuring Services voor staan. 

Hoe ziet jouw werk eruit?
Binnen het Business Restructuring Services team (BRS) adviseer je Nederlandse en internationale ondernemingen die in een noodlijdende positie verkeren. Dit varieert van familiebedrijven tot grote beursgenoteerde multinationals. Je doorgrondt de problemen en gaat steeds op zoek naar de beste oplossing voor het bedrijf en haar stakeholders. Je bedenkt strategieën om de onderneming er weer bovenop te krijgen. Dit doe je door advies te geven over het herstructureren van bedrijfsvoeringen en bijbehorende vermogensstructuur om vervolgens opdrachtgevers bij te staan bij de implementatie van het advies. Als onderdeel van je werkzaamheden begeleid je in bepaalde gevallen ook versnelde verkoopprocessen en insolventieprocedures. 

Kom je in ons team, dan werk je intensief samen met 30 collega’s van junior tot en met partner level. Daarnaast schakel je veel met PwC collega’s van Tax, Assurance en andere  (M&A) Deals-teams. Op die manier krijgen onze klanten steeds de specialistische informatie die ze nodig hebben om de juiste beslissing te kunnen nemen. Of de klant nu advies nodig heeft of hulp bij een operationele herstructurering of herfinanciering, wij staan altijd klaar.

Wie ben jij?

 • Je hebt een financieel-economische, juridisch-economische, bedrijfskundige of technische master op zak;
 • Je bent resultaatgericht en zeer gemotiveerd om verder te leren;
 • Je bent geïnteresseerd in en wilt meer weten over fusies en overnames;
 • Je weet impact te maken, bent analytisch sterk en nieuwsgierig;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal.

Wat bieden wij?
Wij bieden je een afwisselende baan in een groeiend team. Je werkt altijd samen in sub teams met teamleden van verschillende functieniveaus. We bieden je een inspirerende, stimulerende omgeving waar je jezelf kunt zijn en we je aanmoedigen om je mening te geven en initiatief te nemen. Je krijgt de kans om je bijdrage te leveren aan alle aspecten van de herstructurering processen waardoor je veel leert en groeit in je rol op zowel professioneel als persoonlijk vlak.

We bieden je uitgebreide arbeidsvoorwaarden die zijn opgesteld met jouw toekomstige groei en flexibele werk-privébalans in onze gedachten. Jouw persoonlijke ontwikkeling is onze prioriteit. Ook is er veel oog voor jouw fysieke, emotionele, mentale en spirituele ‘wellbeing’. Met onze sterke groeiambitie bieden we je een ​​leeromgeving waarin we fors investeren in bijscholing van het team op zowel technisch als persoonlijk vlak.

Daarnaast bieden we je:

 • Een laptop en iPhone;
 • 32 vakantiedagen;
 • Leaseauto of autoregeling
 • (virtuele) team uitjes en andere sociale en sportieve events. 

Heb je interesse, herken je je in ons verhaal en sluit je aan bij het profiel? Upload dan direct jouw cv en motivatie door op de button te klikken. Binnen twee weken hoor je van ons of we samen met jou doorgaan met de sollicitatieprocedure en zo ja hoe we dit gaan doen. 

Heb je in de tussentijd nog vragen? Schakel dan met Celine Koppers, onze recruiter via [email protected]