PwC | Associate Corporate Treasury Solutions • Study Association Aureus
PwC

PwC | Associate Corporate Treasury Solutions

Category:
Fulltime
Field:
Economics, Finance
Location:
Amsterdam
contact

Associate Corporate Treasury Solutions

Wil jij internationaal opererende bedrijven helpen hun Treasury functie effectief en efficiënt in te richten? Kom dan ons team versterken.

Wie ben je?

Je bent een teamspeler die ook onder bijvoorbeeld tijdsdruk kwaliteit blijft leveren en op eigen initiatief kan acteren. Daarnaast ben je bent sociaal vaardig, nieuwsgierig en meer dan gemiddeld geïnteresseerd in complexe financiële en organisatorische vraagstukken. Meer concreet verwachten wij dat je onder andere beschikt over:

 • een met goede resultaten en (bijna) afgeronde Universitaire studie (Voorkeur gaat uit naar kandidaten met een studie Finance en/of Bedrijfseconomie);
 • uitstekende analytische en communicatieve vaardigheden (woord en geschrift);
 • excellente beheersing van Microsoft Office (Excel, Word, Powerpoint);
 • een meer dan gemiddelde interesse voor Financiële Markten en Treasury;
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (in woord en geschrift);
 • je hebt 0 tot 3 jaar ervaring binnen een Corporate Treasury of Finance afdeling of bewezen affiniteit met Treasury en/of deelonderwerpen binnen Treasury.

Hoe ziet je werk eruit?

Als Associate binnen het Corporate Treasury Solutions (CTS) team werk je mee aan aansprekende projecten, vaak met een internationaal karakter en maak je kennis met uiteenlopende werkzaamheden binnen het team. Je werkt samen met ervaren specialisten op diverse projecten bij klanten, zoals bijvoorbeeld:

 • Het opstellen en valideren van Treasury beleid;
 • Het selecteren en inrichten van Cash Management infrastructuren;
 • Het inrichten van exposure en Cashflow Forecasting modellen ten behoeve van Risico Management op het gebied van Valuta, Rente en Commodities;
 • Het adviseren op het gebied van Treasury Organisatie, Processen en Control;
 • Ondersteuning bij project management activiteiten;
 • Je brengt voor een klant de vereisten voor een Treasury Management systeem in kaart zodat het aansluit bij de cultuur en processen van de organisatie.

De exacte werkzaamheden variëren van project tot project en zijn ook afhankelijk van de expertise en ervaring die je meebrengt. In alle gevallen werk je nauw samen met de opdrachtgevers en je collega’s van CTS en accounting, juridisch en fiscaal specialisten en andere consultants binnen PwC Nederland en het wereldwijde PwC netwerk.

Naast de projecten bij klanten ben je betrokken bij de ontwikkeling van de klantproposities, nieuwe producten en acquisities.

Wat bieden we je?

Wij bieden je een uitdagende startersfunctie, in een dynamische omgeving met volop ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden binnen een van ’s werelds grootste financiële dienstverleners. We bieden jou volop kansen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk, wij maken het mogelijk dat jij het meeste uit jezelf en jouw carrière haalt. Ontdek, ga relaties aan, ontwikkel jezelf en maak impact.

Spreekt bovenstaand jou aan?

Dan garanderen wij je een afwisselende baan in een prettige en collegiale sfeer. Dit doen we met oog voor persoonlijke verschillen en de ontwikkeling van jouw specifieke talenten. Wij bieden een post master opleiding in Treasury aan, wat een pré is om door te groeien naar manager binnen onze afdeling. Daarnaast zijn wij ons in de dagelijkse werkzaamheden ook bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en handelen hier ook naar.

Wie zijn we?

Bij PwC Nederland werken ruim 4.700 professionals nauw met elkaar samen vanuit 12 vestigingen. We bieden jou volop kansen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk, waarmee je het maximale uit jezelf en jouw carrière haalt. Ontdek, ga relaties aan, ontwikkel jezelf en maak impact. Dan garanderen wij je een afwisselende baan in een prettige en collegiale sfeer. Wij zijn ons daarbij bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en handelen daar ook naar. Dit doen we met oog voor persoonlijke verschillen en de ontwikkeling van jouw specifieke talenten.
Deze functie valt onder de business unit Capital Markets and Accounting Advisory Services (CMAAS). Er werken ongeveer 130 Accounting en Treasury Professionals bij CMAAS. Er zijn specialisten die zich richten op Waarderingen, Financiële Instrumenten, Treasury, Accounting Advies en Kapitaalmarkt  transacties.

Solliciteer nu!

Heb je interesse en voldoe je aan alle functie-eisen? Bekijk hier onze sollicitatieprocedure of solliciteer direct via:

https://www.werkenbijpwc.nl/Vacature/4173/Associate– -Corporate- Treasury-Solutions/

Heb je vragen over deze vacature? Bel of mail me gerust.

Yolanda Bogaards
+31 (0)88 792 29 80
yolanda.bogaards@pwc.com