Pon | Stage Supply chain (Seat) • Study Association Aureus
Pon

Pon | Stage Supply chain (Seat)

Category:
Internship
Field:
Logistics
Location:
Leusden
contact

Stagair(e) supply chain

Wat ga je doen? 

Ben jij op zoek naar een uitdagende (meewerk)stage en wil je ervaren hoe de dag van een Supply Chain medewerker er uit ziet? Dan zijn wij op zoek naar jou! SEAT biedt een leuke en leerzame stage binnen Pon’s Automobielhandel, de grootste auto-importeur van Nederland!

SEAT is een dynamisch merk dat staat voor Spaanse passie en Duitse techniek, een perfecte mix van technologie en design, waarmee we zorgen voor optimaal rijplezier.     

Tijdens deze stage bied je ondersteuning bij de uitdaging om de Supply Chain dusdanig te plannen, dat er een efficiënte en effectieve goederen- en informatiestroom ontstaat. Zodanig dat voldaan wordt aan de algemene bedrijfsdoelstellingen met betrekking tot klant tevredenheid en kostenbeheersing.

Werkzaamheden

Je houdt je met name bezig met alle activiteiten rondom de planningssystematiek. Dit varieert van het plaatsen van bestellingen bij de fabriek van SEAT in Spanje (OEM) op basis van bestelaanvragen, gewenste prioriteit en beschikbare productiecapaciteit tot het begeleiden, sturen en informeren van ketenpartners m.b.t. logistieke activiteiten. Jouw externe contactpersonen zijn: de dealers, OEM en diverse leveranciers. Interne contactpersonen zijn de afdelingen: Sales, Marketing, After Sales, Service en Finance.

Wat vragen wij van jou?

Je bent een teamspeler die zelfstandig kan werken, bent enthousiast en communicatief vaardig. Je volgt een opleiding op HBO-/WO-niveau, bij voorkeur in de richting van Commerciële Economie, Bedrijfskunde / Logistiek c.q. Supply Chain. Het is een meewerkstage van 40 uur per week met ruimte voor het uitvoeren van (werk-) projecten, maar je dient minimaal 80% mee te werken en bent tenminste 4 tot 6 maanden beschikbaar. Daarnaast heb je gedegen kennis van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat bieden wij?

– Een uitdagende (meewerk)stage in een internationale omgeving;
– Je doet ervaring op in verschillende Supply Chain gebieden;
– Je doet werkervaring op bij de grootste auto-importeur van Nederland;
– Een actieve/informele werkomgeving;
– Een marktconforme stagevergoeding.
– Er is ruimte voor het uitvoeren van (werk-) projecten, maar je dient minimaal 80% mee te werken op de afdeling.

Deze stageplaats is een mooie kans om ervaring op te doen in je vakgebied. Voor een periode van ca. 4 tot 6 maanden, startend bij voorkeur in februari, krijg je goede begeleiding, leerzame feedback en goed inzicht in de werkzaamheden binnen de afdeling.

Contact informatie

Geïnteresseerd in deze stage?

Reageer dan snel, want voor deze stage geldt; ‘wie het eerst komt…’

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Ralph Lindemann, teammanager Logistiek, op telefoonnummer: 06-53579623.