Pon | Stage kwaliteit (Gazelle) • Study Association Aureus
Pon

Pon | Stage kwaliteit (Gazelle)

Category:
Internship
Location:
Dieren
contact

Stagair(e) kwaliteit

Wat ga je doen?

Voor de periode vanaf februari 2017 zijn wij op zoek naar een enthousiaste student(e)  van de opleiding Bedrijfskunde MER. Je gaat systematisch werken aan een door de organisatie gedragen implementatie van de vereiste ISO-9001-2015 norm elementen in Mavim. Tevens wordt in een breder perspectief een actieve bijdrage verwacht in de borging van de afdelingsspecifieke processen en management systematiek.  Bij Gazelle is Kwaliteit een kernwaarde. Dit moet systematisch gedragen worden, persoonsonafhankelijk. Gazelle wil haar kwaliteitsprocessen digitaal borgen in een actief managementsysteem.

Je taken en verantwoordelijkheden

Je gaat je bezighouden met de volgende taken:
– Kennis ontwikkelen over customer focused quality management
– 0-meting: inzicht krijgen in de status van het kwaliteitssysteem
– Inventarisatie van de benodigde basis kwaliteitsnormen
– Constructief pro-actief meewerken aan implementatieplan
– Opzetten en implementeren van vernieuwd kwaliteitssysteem
– Management plan presenteren voor organisatie brede kwaliteitsborging activiteiten

Wat vragen wij van jou?

– Hands-on ingesteld
– Zelfstandig
– Klantvriendelijk en –gericht
– Communicatief sterk en sociaal vaardig; multidisciplinair
– Drive om affiniteit met kwaliteitsmanagement te ontwikkelen
– Traceerbare werkwijze
– Kennis en ruime ervaring met Microsoft Office programma’s

Wat bieden wij?

Het betreft een stageplaats in een zeer actieve, dynamische, kwaliteitsgerichte organisatiecultuur. Een kans om veel te leren en bedrijfservaring op te doen.

De stagevergoeding bedraagt € 325,- bruto per maand o.b.v. een 40-urige werkweek.

Contact informatie

Bij Koninklijke Gazelle in het Veluwse Dieren maken circa 350 medewerkers elk jaar meer dan 275.000 fietsen. Gazelle is marktleider in Nederland en profileert zich door een aansprekende, innovatieve collectie en een hoge leverbetrouwbaarheid, waarbij een goede introductie van nieuwe producten essentieel is. Export is één van de strategische speerpunten. Al sinds de oprichting in 1892 staat kwaliteit bij Gazelle voorop.

Gazelle maakt sinds 2012 onderdeel uit van Pon.bike. Pon is een van de grootste familiebedrijven in Nederland. Een internationaal handels- en servicebedrijf met een breed scala aan activiteiten. De verkoop van topproducten van de beste fabrikanten waaronder Volkswagen, Caterpillar, MAN, Gazelle en Continental en de levering van aanvullende diensten zoals onderhoud, reparatie, leasing, verhuur en financiering, vormen de basis van ons aanbod. In Europa, maar ook in de VS en Azië.

Binnen Pon zijn mensen het DNA van het bedrijf, waarbij mensen de passie hebben om te presteren, het vertrouwen en de vrijheid krijgen om te werken, de verantwoordelijkheid voor hun daden nemen en plezier hebben in het werk. Daar ligt de verbinding, dat maakt Pon sterk. Het is de manier waarop we iedere dag met elkaar en met onze klanten en leveranciers omgaan.

Ben jij geïnteresseerd? Reageer dan snel en verzeker jezelf van een leuke en leerzame stageperiode. Upload vandaag nog je motivatiebrief met curriculum vitae t.a.v. Sylvia Tabor, HR Assistant.