Pon | Stage Facility Management • Study Association Aureus
Pon

Pon | Stage Facility Management

Category:
Fulltime, Internship
Location:
Veldhoven
contact

Stage (meewerk) Facility Management

Wat ga je doen?

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage? Ben jij de spin in het web om de interne en externe klant optimaal te bedienen?

Omschrijving stage
Voor onze vestiging in Veldhoven komen wij graag in contact met enthousiaste studenten voor een uitdagende stage op de afdeling facility management. Het betreft een fulltime meewerkstage vanaf februari. Je zal met name werkzaam zijn op de vestiging in Veldhoven.

Zomaar een werkdag bij
Wanneer jij ’s ochtends jouw computer opstart, begin je met het controleren van je e-mail. Van de facilitair manager heb je de opdracht gekregen een aantal offertes op te vragen bij verschillende leveranciers van kantoorartikelen. Inmiddels heb je wat reacties ontvangen in je mailbox. Je maakt een vergelijking tussen de offertes en brengt een advies uit aan de facilitair manager. Komende week beginnen er een aantal nieuwe medewerkers bij Van den Udenhout en jij zorgt ervoor dat er voor hen een setje sleutels van het pand naar de leidinggevende wordt gestuurd. Binnen Van den Udenhout wordt met veel verschillende leveranciers gewerkt met wie contracten zijn afgesloten. Bewaking van deze contracten behoort ook tot jouw takenpakket en aflopende contracten signaleer je tijdig bij de facilitair manager. Heel de dag ben je druk bezig met het verwerken van e-mail en telefoon, want je collega’s zijn je (interne) klanten. Zijn er voorraden op, moet iets gerepareerd worden op de vestigingen? De aanvragen komen bij jou binnen en jij zet hier de nodige acties op uit. Aan het einde van de middag heb je een overleg staan met de facilitair manager. Jullie zijn bezig met het verbouwingsproject van een vestiging en bespreken de laatste ontwikkelingen.

Kortom, een dag vol hectiek en dynamiek en waarbij je een wezenlijk onderdeel vormt van de bedrijfsvoering van een bourgondisch autobedrijf met in totaal ruim 500 medewerkers.

Wat vragen wij van jou?

Functie-eisen
• Je bent momenteel 3e/4e jaar student Facilitair Management, Automotive management of studeert aan een soortgelijke opleiding.
• Je hebt uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden
• Je neemt initiatief, je houdt ervan om zelfstandig te werken en je neemt je verantwoordelijkheid.
• Je woont in de omgeving van de betreffende vestiging

Persoonlijke vaardigheden
• Klantvriendelijk
• Flexibel
• Stressbestendig
• Accuraat

Wat bieden wij?

Van den Udenhout als werkgever
Van den Udenhout biedt jou een uitdagende stage binnen een dynamische omgeving met premium merken. Wij zijn een Bourgondisch bedrijf, gastvrijheid richting onze klanten staat hoog in ons vaandel. Tevens besteden wij veel aandacht aan de tevredenheid en gezondheid van onze medewerkers. Periodiek voeren wij een medewerker tevredenheidsonderzoek uit en gaan actief aan de slag met de uitkomsten. Ook opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden bieden wij volop.

Wie zijn wij?

Van den Udenhout Groep is de Audi, Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT en ŠKODA dealer van Zuid-Nederland, met vestigingen in Eindhoven, Den Bosch, Son, Oss, Veghel, Helmond en Veldhoven. Gastvrijheid, vakmanschap, klantvriendelijkheid en servicegerichtheid zijn belangrijke pijlers voor de tot dusver behaalde successen. Naast de verkoop en het onderhoud van onze merken biedt de Van den Udenhout Groep een scala aan diensten zoals autoverhuur, schadeherstel (Carlux Schadeherstel / Boschman Autoschade / Autoschade 040), Fleetsales, Finance & Insurance, alsmede lease. Daarnaast hebben wij een universele garage voor onderhoud, te weten De Garage Boxtel.

Contactinformatie

Voor inhoudelijke vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Henny van Tongerlo, Facilitair Manager, op telefoonnummer 073-6464444.

Heb je interesse in deze stage? Stuur ons dan je motivatiebrief en cv.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt zeker niet op prijs gesteld.