Pon | stage Cyber security & Privacy • Study Association Aureus
Pon

Pon | stage Cyber security & Privacy

Category:
Internship
Field:
IT
Location:
Arnhem, Leusden
contact

Stagair cyber security & privacy

Wat ga je doen?

Binnen Pon is Security & Privacy van groot belang om onze informatie vertrouwelijk, integer en beschikbaar te houden. Ten aanzien van Security & Privacy zijn onze doelstellingen vastgelegd in ons beleid. Dit beleid is vertaald naar diverse standards welke geimplementeerd zijn/moeten worden in onze werkmaatschappijen.

Wij zoeken iemand die ons komt helpen om het beleid en de bijbehorende standaarden toegankelijk te maken voor al onze gebruikers (wereldwijd). Wij denken aan het opzetten van een zoeksysteem (een soort wikipedia) waarmee gebruikers met behulp van zoektermen de mogelijkheid krijgen om gericht te zoeken naar (de inhoud van) een bepaalde standard of beleidsdocument. Je kunt dan als het ware een vraag stellen aan de Security & Privacy policy die je dan een gepast antwoord terug geeft.

Je opdracht is om ons te helpen met het opzetten en inrichten van een systeem waarmee de inhoud van ons beleid en bijbehorende standards op gebruiksvriendelijke/makkelijke manier wordt ontsloten voor onze gebruikers. Naast gebruiksvriendelijkheid is toegankelijkheid vanaf verschillende locaties en flexibiliteit (toevoegen/verwijderen documenten en zoektermen) uiteraard van groot belang zodat nieuwe beleidsstukken en standards eenvoudig kunnen worden toegevoegd, aangepast en/of verwijderd.

Wij komen graag met jouw in gesprek om de opdracht en jouw ideeen bij een dergelijk zoeksysteem door te spreken.

Wat vragen wij van jou?

Je volgt een technische HBO/WO opleiding en je hebt ervaring met programmeren/gebruik van scripttalen en het opzetten van websites. Je bent goed op de hoogte van technische ICT infrastructuren. Verder heb je affiniteit met Information Security & Privacy vraagstukken. Kennis van ISO 27000/27001/17799, Privacy Wet- en regelgeving (Wbp, Meldplicht Datalekken) is een pre.

Naast de benodigde technische achtergrond vragen wij ook dat je creatief bent, resultaat gericht en zelfstandig werkt, nieuwsgierig en vasthoudend bent. Uiteraard is het ook wel handig als je communicatief vaardig bent.

Wat bieden wij?

  • Een uitstekende stagevergoeding
  • Een toffe opdracht die wereldwijd impact kan hebben
  • Een coach die jou naar een hoger niveau kan brengen in je carriere
  • Een Pon stagevereniging die leuke uitjes en events organiseert
  • Je ziet diverse merken en locaties van Pon (je werkt in Almere en Leusden)

Wij zijn wij?

Wij zijn één van Nederlands grootste familiebedrijven en een internationale handels- en serviceorganisatie met een grote diversiteit aan activiteiten. Aan de basis staan kwalitatief hoogwaardige producten van A-fabrikanten, waaronder Volkswagen, Caterpillar, MAN en Continental, Gazelle, Santa Cruz.  Wereldwijd werken bij Pon bijna 13.000 collega’s verspreid over 450 vestigingen in 32 landen.

Nieuwsgierig wie Pon is en wat Pon doet? Kijk dan onze Corporate movie.

Contact informatie

Eerst meer weten over Pon of deze stage? Neem dan contact op met Lotte van den Berg (Corporate Recruiter) via het telefoonnummer 06 20 29 79 57 of e-mailadres lotte.van.den.berg@pon.com.