Pon | Meewerkstage online marketing • Study Association Aureus
Pon

Pon | Meewerkstage online marketing

Category:
Internship
Field:
Marketing
Location:
Leusden
contact

Meewerkstage online marketing

Wat ga je doen?

Voor de afdeling Marketing bij ModiForce zijn we op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) Online Marketing

Als je meer wilt weten over de wereld van modificatie van voertuigen, dan ben je bij ModiForce aan het juiste adres. ModiForce richt zich op in- en ombouwactiviteiten voor grote wagenparken, denk daarbij aan o.a. bedrijfswageninrichting in de vorm van een aluminium kastensysteem, hoogwaardige verlichting en belettering als visitekaartje op de zijkant van het voertuig. ModiForce is gevestigd op de Pon campus in Leusden.

Als stagiair(e) Online Marketing doe je ervaring op met online marketing. Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling en beheer van onze websites. Helpt met het (SEO) schrijven van content en houdt de website/online catalogus up-to-date. Daarnaast biedt je ondersteuning bij de organisatie van campagnes en online nieuwsbrieven.

  • Je houdt de content, zowel tekst als beeld, up-to-date in het CMS;
  • Je schrijft teksten en/of past deze aan;
  • Je ondersteunt bij de organisatie van campagnes en laat deze aansluiten op de website;
  • Het opstellen en versturen van online nieuwsbrieven;
  • Assisteren bij dagelijkse werkzaamheden.

Wat vragen wij van jou?

We zoeken een stagiaire die in het derde of vierde jaar zit van zijn/haar studie (HBO/WO opleiding) in de richting van (Online) Marketing/Communicatie.

Je hebt een proactieve houding, kan zelfstandig werken en bent communicatief zeer vaardig. Passie hebben voor online marketing en internet is een pre. Daarnaast heb je ervaring met (SEO) schrijven van webteksten.

Wat bieden wij?

Als stagiair(e) online marketing maak je onderdeel uit van een informeel, klein, dynamisch en ambitieus team. Bij ModiForce Jouw input en werkzaamheden rijken verder dan het koffie apparaat. Er is volop ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling en input. Een mooie kans voor een leerzame en leuke ervaring in de automotive wereld.

Wie zijn wij?

Pon, één van Nederlands grootste familiebedrijven, is een internationale handels- en serviceorganisatie met een grote diversiteit aan activiteiten. Bij Pon werken bijna 13.000 mensen verspreid over 450 vestigingen in 32 landen. De grote kracht van de Pon organisatie is dat de mens centraal staat. Er heerst een no-nonsense ‘met beide benen op de grond’ cultuur. De mensen maken het verschil: zij werken met trots, voor de merken, en voor Pon.

ModiForce B.V. is een jonge, dynamische organisatie gevestigd in Leusden en richt zich met haar 110 medewerkers op in- en ombouw van bedrijfsvoertuigen. ModiForce medewerkers werken met grote gedrevenheid om van elk voertuig de perfecte auto te maken. Met een specialisatie in bedrijfswageninrichting, systeemintegratie en bestickering. Onderscheidend door haar expertise in vakmanschap, ruime aandacht voor innovatie en gebruikmakend van uitsluitend A-merken zoals Aluca en Whelen. Wij bieden een totaaloplossing voor grote aantallen identieke-, of juist zeer specialistische voertuigen. Door de intensieve samenwerking met onze partners hebben we een uitgebreid dealernetwerk met lokale inbouwlocaties in zowel Nederland als België.

Contact informatie

Word jij enthousiast van deze vacature en durf jij deze uitdaging aan te gaan? Schroom niet en solliciteer via de sollicitatiebutton en stuur je motivatie en cv op!

Heb je nog inhoudelijke vragen over de stage? Neem dan contact op met Pilar Lammerts (Medewerker Marketing & Communicatie)  via telefoonnummer +31 6 20 42 65 08.