NRG-Office • Werkstudent Supply Chain 

21 May 2024

 • Category

  Working Studentship

 • Field

  Transport and Supply Chain Management

 • Location

  Noord Holland

 • Languages

  Dutch

Wil jij graag relevante ervaring opdoen in Supply Chain binnen maximaal één uur van jouw woonplaats? Heb jij een tussenperiode in je studie, of wellicht tussen je Bachelor en Master in? Niet getreurd! Wij kunnen je helpen aan een juiste opvulling.

Wat ga je doen?

Je bent klaar om je theoretische kennis te gebruiken in de praktijk binnen een Customer Service, (Supply) Planning of proces optimalisatie-rol, waarbij onze klanten voornamelijk actief zijn in de voedsel- en maakindustrie. Dit zorgt er gegarandeerd voor dat je op een andere manier naar de inhoud van je boodschappenmandje kijkt.

Wat we graag in je zien.

Je bent nieuwsgierig en houdt van het ontdekken van hoe dingen werken. Je bent enthousiast om nieuwe uitdagingen aan te gaan en om praktijkervaring op te doen met je theoretische kennis. Je bent geïnteresseerd in Supply Chain rollen en bent graag een helpende hand. Je bent gestructureerd en functioneel ingesteld.

Verder heb je:

 • (bijna) een Bachelor-diploma in (Technische) Bedrijfskunde, Logistiek Management, Food & Business of Supply Chain;
 • een goede beheersing van het Nederlands;
 • Beschikbaar voor 32-40 uur per week voor een periode van minimaal 3 maanden;
 • Snel in staat om nieuwe informatie te begrijpen en toe te passen.

Deze rol is relevant als je woont in Noord-Holland, Utrecht of Flevoland. Anders verwijzen we je graag door naar één van de andere Werkstudent vacatures.

Waarom zou je reageren?

Dit is je kans om relevante werkervaring op te doen en je CV op te vrolijken voor toekomstige werkgevers. Bovendien krijg je inzicht in wat je leuk vindt om te doen binnen de Supply Chain. NRG-Office biedt je de juiste begeleiding en een gezellig clubhuis in Nijmegen. Daarnaast bieden we je een bruto maandsalaris tussen de €2400,- en €2600,- o.b.v. 40 uur afhankelijk van je kennis en vaardigheden. Aangezien het gaat om maximaal een uur reistijd, krijg je een leaseauto als dat nodig is.

Hoe nu verder?

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan nu.

Waar kom je te werken?

NRG-Office Amsterdam heeft contact met veel bedrijven in de voedsel- en maakindustrie. Naast het feit dat ze allemaal een uitdagende supply chain hebben, zullen ze je met open armen ontvangen. Je kunt meewerken aan projecten gericht op het optimaliseren van het productieproces, het implementeren van een nieuw ERP-systeem of het verwerken van Supply Chain Planners-taken. NRG-Office kan een geschikte opdracht voor je vinden, zoals bij JDE, of bij Mars waar je verantwoordelijk bent voor de masterdata van de bekende repen, maar ook bij een productiebedrijf in (de regio van) Amsterdam.