Nestlé | Meewerkstage NHW Voeding & Gezondheid • Study Association Aureus
Private: Nestlé Nederland

Nestlé | Meewerkstage NHW Voeding & Gezondheid

Category:
Internship
Location:
Amstelveen
contact

Meewerkstage NHW Voeding & Gezondheid

Voor onze afdeling Corporate Marketing & Communicatie zijn we op zoek naar een stagiair voor een meewerkstage op het gebied van Voeding & Gezondheid.

Corporate Marketing & Communicatie

Nestlé draagt zorg voor lekkere, goede en gezonde voeding, waarbij je ‘goed voelen’ centraal staat. Ofwel Nestlé: Good Food, Good Life. Niet alleen de smaak van een product is belangrijk, maar ook de voedingswaarde. Essentieel hierin is de kennis bij de consumenten dus goede communicatie over voeding is van groot belang om verantwoorde voedingskeuzes te kunnen maken. Om dit concreet te maken heeft Nestlé een Nutrition, Health and Wellness strategie (NHW) geïmplementeerd. Plezier, balans en begrip – de kernwaarden van deze strategie – zijn zichtbaar binnen alle productgroepen van Nestlé. De afdeling Corporate Marketing & Communicatie zorgt ervoor dat dit vorm wordt gegeven.

De uitdaging…           

Per 1 augustus 2017 zijn wij op zoek naar een nieuwe stagiair. Heb jij een achtergrond gerelateerd aan voeding en gezondheid, heb je affiniteit met commercie en vind je het leuk om op de hoogte te zijn van ontwikkelingen en trends op het gebied van voeding en gezondheid? Dan zijn wij op zoek naar jou!
De stage biedt mogelijkheid voor een afstudeeropdracht voor 1 dag in de week in overleg.

In deze rol ben je verantwoordelijk voor:

  • Interne communicatie en voorlichting omtrent NHW: onder andere het meewerken aan de uitvoering van voedingstrainingen;
  • Samenwerking met Marketing, gericht op het opstellen van voedingsinformatie op verpakkingen, het controleren van artwork en advertorials ed.;
  • Analyseren van voedingswaarde van Nestlé producten, waarvan de resultaten een basis vormen voor innovatie- en renovatietrajecten;
  • Externe communicatie; ondersteuning bij het maken van voorlichtingsmateriaal.

Wij zoeken iemand met de volgende eigenschappen:

  • HBO / WO student
  • Kennis over voeding
  • Vlotte schrijver
  • Perfecte beheersing van de Nederlands taal en goede beheersing van het Engels
  • Zelfstandig werker
  • Nauwkeurig

Wij bieden:

Een gevarieerde, uitdagende en zelfstandige stage met een onderwerp dat iedereen aangaat en waar tegenwoordig steeds meer om te doen is: voeding & gezondheid. Daarnaast is deze stage natuurlijk de mogelijkheid bij uitstek om mee te draaien in een multinational als Nestlé. Gedurende 6 maanden werk je 5 dagen per week op het hoofdkantoor in Amstelveen en word je uitstekend begeleid.

De stagevergoeding bij Nestlé bedraagt 500 euro per maand en reiskosten worden volledig vergoed.

Interesse?

Upload je CV en motivatiebrief t.a.v. Mirjam Meijer, HR-stagiaire, via deze link:
https://nestle.taleo.net/careersection/3/jobdetail.ftl?job=170002OS
Alleen online sollicitaties via Taleo, waarbij een CV en motivatiebrief is bijgevoegd, worden in behandeling genomen.

Voor vragen kun je contact opnemen via careers@nl.nestle.com.

Over Nestlé    

Nestlé is ’s werelds grootste voedingsmiddelenconcern en bekend van merken als MAGGI, NESCAFÉ en KITKAT. Bij Nestlé streven we constant naar de beste kwaliteit en service. We dragen op een nuchtere manier zorg voor lekkere, goede en gezonde voeding, waarbij je ‘goed voelen’ centraal staat. Zo wil Nestlé meehelpen aan een leuk en goed leven, ofwel, Nestlé: Good Food, Good Life.

Binnen Nestlé Nederland heerst een open, informele en persoonlijke cultuur. Van elkaar leren staat centraal. Er is ruimte voor ondernemerschap en vrijheid van denken en handelen. Samenwerken is erg belangrijk. Nestlé medewerkers hebben een sterke werkethiek, loyaliteit en bedrijfstrots. Op het hoofdkantoor in Amstelveen werken 410 mensen.