Nestlé | Meewerkstage Nestlé Operations - Customer Service • Study Association Aureus
Private: Nestlé Nederland

Nestlé | Meewerkstage Nestlé Operations – Customer Service

Category:
Internship
Field:
Logistics
Location:
Amstelveen
contact

Meewerkstage Nestlé Operations – Customer Service

Customer Service

Op de Customer Service afdeling – onderdeel van de Supply Chain Operations Divisie – worden alle orders en facturen verwerkt van de binnenlandse relaties van Nestlé. De afdeling kent een Front Office en een Back Office, waarbij de Front Office verantwoordelijk is voor ordermanagement en de Back Office voor de interne bedrijfsprocessen zoals masterdatabeheer, facturatie en claims management.

De uitdaging… 

Per augustus 2017 zijn wij op zoek naar een nieuwe stagiair voor onze Backoffice. In deze rol worden er verschillende werkzaamheden aan jou toegewezen waar je de verantwoordelijkheid voor draagt. Dus ben jij een topper met gevoel voor service, communicatief vaardig en kan je niet wachten om dat te laten zien? Dan zijn wij op zoek naar jou!
De stage zal zich in eerste instantie vooral toespitsen op deze afdeling. Bij gebleken geschiktheid bestaat er ook een mogelijkheid om op andere subafdelingen van Customer Service & Logistic ervaring op te doen.
Ook biedt deze stage de ruimte om 1 dag in de week aan een afstudeeropdracht te werken.

Wij zoeken iemand met de volgende eigenschappen

  • HBO / WO student
  • Proactief en accuraat
  • Teamspeler en communicatief vaardig
  • Gedreven en leergierig
  • Affiniteit met commercie en FMCG
  • Hands-on mentaliteit
  • Goede kennis van Microsoft Excel en Word

Wij bieden…

Een uitdagende meewerkstage waarbij je brede ervaring kan opdoen binnen de professionele Customer Service afdeling bij een grote multinational, waar dagelijks inhoud wordt gegeven aan begrippen als Continuous Excellence, Goal Alignment en Leadership Development. Gedurende 6 maanden werk je 5 dagen per week op het hoofdkantoor in Amstelveen en word je uitstekend begeleid.
De stagevergoeding bij Nestlé bedraagt 500 euro per maand en reiskosten worden volledig vergoed.

Interesse?

Upload je CV en motivatiebrief t.a.v. Mirjam Meijer, zij is HR-stagiaire, via deze link:

https://nestle.taleo.net/careersection/3/jobdetail.ftl?job=170005IE
Alleen online sollicitaties via Taleo, waarbij een CV en motivatiebrief is bijgevoegd, worden in behandeling genomen. Voor vragen kun je contact opnemen via careers@nl.nestle.com.

Over Nestlé…..  

Nestlé is ’s werelds grootste voedingsmiddelenconcern en bekend van merken als MAGGI, NESCAFÉ en KITKAT. Bij Nestlé streven we constant naar de beste kwaliteit en service. We dragen op een nuchtere manier zorg voor lekkere, goede en gezonde voeding, waarbij je ‘goed voelen’ centraal staat. Zo wil Nestlé meehelpen aan een leuk en goed leven, ofwel, Nestlé: Good Food, Good Life.

Binnen Nestlé Nederland heerst een open, informele en persoonlijke cultuur. Van elkaar leren staat centraal. Er is ruimte voor ondernemerschap en vrijheid van denken en handelen. Samenwerken is erg belangrijk. Nestlé medewerkers hebben een sterke werkethiek, loyaliteit en bedrijfstrots. Op het hoofdkantoor in Amstelveen werken 410 mensen.

Primary Location: Netherlands

Job: Supply Chain

Organization: Nestlé Netherlands Food

Schedule: Full-time

Job Posting: Jun 30, 2017, 11:14:35 AM