Nestlé | Meewerkstage afdeling Logistics • Study Association Aureus
Private: Nestlé Nederland

Nestlé | Meewerkstage afdeling Logistics

Category:
Internship
Field:
Logistics
Location:
Amstelveen
contact

Meewerkstage Nestlé Operations – Logistics

Logistics

Op de Logistics afdeling – onderdeel van de Supply Chain Operations Divisie – wordt het voorraadbeheer van al onze FMCG producten gedaan. Fysiek worden de producten bij onze logistieke partners opgeslagen en via een elektronische wijze beheerd. De volledige goederenstroom volgens de geldende kwaliteitsstandaarden valt onder de verantwoording van de afdeling. Dit houdt in dat naast de inkomende vrachten ook de fysieke retourafhandeling en de palletmanagement beheerd worden. Ook worden de locaties frequent bezocht voor inspecties aan onze goederen en optimalisatie van onze processen voor onze eCommerce en traditionele distributiekanalen. De afdeling is tevens verantwoordelijk voor het plannen en uitvoeren van loonpak activiteiten waarbij diverse partners aangestuurd worden. Planning hierbij is het sleutelwoord om op de juiste dag onze klanten te kunnen beleveren.

De uitdaging…   

Per augustus 2017 zijn wij op zoek naar een nieuwe stagiair. In deze rol worden er verschillende taken in het totale goederenbeheer aan jou toegewezen waar je de verantwoordelijkheid voor draagt. Dus ben jij een logistieke topper met gevoel voor service, communicatief vaardig en kan je niet wachten om dit te laten zien? Dan zijn wij op zoek naar jou!
De stage zal zich in eerste instantie vooral toespitsen op deze afdeling. Bij gebleken geschiktheid bestaat er ook een mogelijkheid om op andere subafdelingen van Customer Service & Logistic ervaring op te doen.
Ook biedt deze stage de ruimte om 1 dag in de week aan een afstudeeropdracht te werken.

Wij zoeken iemand met de volgende eigenschappen

  • HBO / WO student
  • Proactief en accuraat
  • Teamspeler en communicatief vaardig
  • Gedreven en leergierig
  • Affiniteit met commercie en FMCG
  • Hands-on mentaliteit
  • Goede kennis van Microsoft Excel en Word

Wij bieden…

Een uitdagende meewerkstage waarbij je brede ervaring kan opdoen binnen de professionele Logistics afdeling bij een grote multinational, waar dagelijks inhoud wordt gegeven aan begrippen als Continuous Excellence, Goal Alignment en Leadership Development. Gedurende 6 maanden werk je 5 dagen per week op het hoofdkantoor in Amstelveen en word je uitstekend begeleid.
De stagevergoeding bij Nestlé bedraagt 500 euro per maand en reiskosten worden volledig vergoed.

Interesse?

Upload je CV en motivatiebrief t.a.v. Mirjam Meijer, HR-stagiaire, via deze link:

https://nestle.taleo.net/careersection/3/jobdetail.ftl?job=170005IF.
Alleen online sollicitaties via Taleo, waarbij een CV en motivatiebrief is bijgevoegd, worden in behandeling genomen.

Voor vragen kun je contact opnemen via careers@nl.nestle.com.

Over Nestlé…..  

Nestlé is ’s werelds grootste voedingsmiddelenconcern en bekend van merken als MAGGI, NESCAFÉ en KITKAT. Bij Nestlé streven we constant naar de beste kwaliteit en service. We dragen op een nuchtere manier zorg voor lekkere, goede en gezonde voeding, waarbij je ‘goed voelen’ centraal staat. Zo wil Nestlé meehelpen aan een leuk en goed leven, ofwel, Nestlé: Good Food, Good Life.

Binnen Nestlé Nederland heerst een open, informele en persoonlijke cultuur. Van elkaar leren staat centraal. Er is ruimte voor ondernemerschap en vrijheid van denken en handelen. Samenwerken is erg belangrijk. Nestlé medewerkers hebben een sterke werkethiek, loyaliteit en bedrijfstrots. Op het hoofdkantoor in Amstelveen werken 410 mensen.

Primary Location: Netherlands

Job: Supply Chain

Organization: Nestlé Netherlands Food

Schedule: Full-time

Job Posting: Jun 30, 2017, 11:56:55 AM