Meet the Auditor - Evenement • Study Association Aureus
Grant Thornton

Meet the Auditor – Evenement

Location:
Amsterdam
contact

Over het evenement

Onze collega’s uit de controlepraktijk vertellen je graag meer over hun weg naar de RA-titel en het werken bij Grant Thornton. We beginnen met een korte introductie van Grant Thornton en onze accountants. Daarna is er een interactief gedeelte inclusief quiz over het studietraject, Grant Thornton en de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden. Tot slot is er voldoende ruimte om al jouw vragen te beantwoorden!

Aanmelden

Ben je enthousiast geworden? Je kunt je aanmelden door op de “sollicitatiebutton” onderaan de pagina te klikken. Vervolgens dien je een aantal gegevens in te vullen, zoals je naam, telefoonnummer en e-mailadres. Op dit e-mailadres sturen we je vervolgens een bevestiging van je aanmelding en één dag voor het evenement ontvang je van ons een e-mail met een link naar de sessie.

Mocht je al benieuwd zijn naar de mogelijkheden bij Grant Thornton, dan is er de mogelijkheid om je cv te uploaden bij het aanmelden.

Je kunt je aanmelden tot en met dinsdag 23 juni 18.00 uur.

NB: je zult een automatisch verzonden bevestiging ontvangen direct na je aanmelding. Deze kun je als niet-verzonden beschouwen en later krijg je van ons een bevestigingsmail van het evenement.

Over Grant Thornton

Grant Thornton is een accountancy- en adviesorganisatie met in Nederland ongeveer 550 medewerkers met verschillende expertises in onder andere belastingadvies, accountancy (audit en samenstelpraktijk), corporate finance, cyber security, data analytics en duurzaamheid. In Nederland is Grant Thornton gevestigd in Amsterdam, Rotterdam, Alphen aan den Rijn, Gouda, Leiden, Woerden en Arnhem. Internationaal heeft Grant Thornton 56.000 collega’s in ongeveer 140 landen over de hele wereld.

Vragen?

Heb je vragen over het evenement of over Grant Thornton in het algemeen? Neem dan contact op met Ariane Kuijt (ariane.kuijt@carrierebijgt.nl of 088 676 9457) of Stephanie Kruythof (stephanie.kruythof@carrierebijgt.nl of 088 676 9575).

We hopen jullie virtueel te zien op 25 juni!

Contactpersoon

Ariane Kuijt