MCXess • Inside Sales Agent

26 May 2024

 • Category

  Fulltime

 • Location

  Halfweg

 • Languages

  Dutch, English

Wat past bij jou?

Wil jij je commerciële talent inzetten om echt impact te maken, en samenwerken met de grootste bedrijven in Nederland in diverse branches. Voer jij graag sales- en supportactiviteiten uit voor een goede klantbeleving. En verzorg jij graag de administratie van de gescoorde opdrachten? Check! Bij MCXess krijg je deze kans.
Deze baan is dan echt iets voor jou; want wij zijn op zoek naar een Inside Sales Agent, die zowel sales- als supportactiviteiten gaat uitvoeren. Je bent het bruisend middelpunt voor enerzijds onze prospects en klanten en anderzijds onze toeleveranciers.

Waarom MCXess bij jou past. Wij zijn talentontdekkers en -ontwikkelaars. Jouw ondernemende en resultaatgerichte mindset gaat je in deze job ver brengen. Bij MCXess krijg je de mogelijkheid je te ontwikkelen. Wij leiden je op, bieden je afwisselende werkzaamheden met veel verantwoordelijkheden. Een mooie uitdaging, waar jij jouw ambities kan realiseren.

Wat ga je doen?

Als Inside Sales Agent ben je verantwoordelijk voor de opvolging van commerciële vraagstukken, zodat op efficiënte wijze ‘new business’ wordt binnengehaald. Je balanceert tussen het vergroten van de klantenportfolio en het bedienen en onderhouden van bestaande relaties. Bij bestaande klanten met complexe uitbreidingsvraagstukken ondersteun je jouw collega’s, en je doet de opvolging van klantgerichte marketing campagnes. Je bedient onze klanten en valideert prospects die zich online aanmelden. Waar mogelijk zie je vanuit je binnendienstpositie acquisitiekansen en pakt deze proactief op. Samen met het verkoopteam en je technische collega’s help je klanten met het vinden van de juiste oplossingen voor hun specifieke behoeften. Je stelt offertes op en verwerkt orders in het systeem. Je roept services af bij onze toeleveranciers en je bent verantwoordelijk voor de onboarding en het beheer van klanten. Wat deze functie bijzonder maakt, is diversiteit: je werkt samen met een groot aantal verschillende bedrijven en maakt hun uiteenlopende wensen mogelijk.

Herken je jezelf in dit profiel?
 • Minimaal HBO diploma in een commerciële richting.
 • Als junior is een goede mentaliteit belangrijk. Als medior heb je minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
 • Goede beheersing van Nederlands en Engels.
 • Klantgericht, analytisch, innovatief, proactief en communicatief sterk.
 • In jouw werk ben je nauwkeurig, gestructureerd, betrouwbaar en je bent een teamspeler.
 • Interesse in het uitbreiden van je vakkennis: je bent nieuwsgierig en blijft op de hoogte van de trends en ontwikkelingen in je vakgebied die belangrijk zijn voor onze klanten.
 • Drive om jezelf continue verder te ontwikkelen en het beste uit jezelf te halen.

Voldoe je niet aan alle eisen? We nodigen je toch van harte uit om te reageren.

Wat bieden wij?
 • Salarisindicatie: €2.300 – €2.800 (junior) of €2.800 – €4.100 (medior).
 • Uitdagende en flexibele werkomgeving.
 • Reiskostenvergoeding.
 • Goede pensioenregeling.
 • Opleidingsbudget, ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroei binnen MCXess.
Wie zijn wij?

MCXess is altijd al een pionier geweest, die inspireert en de telecomwereld wil vereenvoudigen. Haar creatieve geest is steeds weer op zoek naar vernieuwende oplossingen. Als een wereldreiziger gaat zij geen enkele uitdaging uit de weg. Ze heeft lef, is constructief en moedig genoeg om ongebruikelijke voorstellen te doen, die de klant ten goede komen. De klant is in de lead en zij luistert met aandacht. Zij creëert waarde voor en samen met de klant, die hem een echt concurrentievoordeel geeft.

MCXess is sinds 2002 actief in de telecommarkt en heeft zich vanaf het eerste begin gericht op intelligente call routing waarmee onze klanten hun bereikbaarheid en ‘direct marketing’ verbeteren. In de loop der jaren heeft zij zich ontwikkeld tot een wereldwijde provider die vandaag de dag in meer dan 150 landen verschillende type nummers en maatwerkoplossingen levert. MCXess biedt oplossingen aan multinationals, maar ook aan honderden MKB klanten.

Ons succes ligt in onze ‘customer intimacy’ benadering en ons innovatieve platform. MCXess, een van oorsprong Nederlands bedrijf, is snel groeiend met toenemende ‘presence’ in het buitenland. Wij hebben aandacht voor de medewerkers, hechten waarde aan een positieve werkomgeving, waar medewerkers de ruimte krijgen om mee te groeien, plezier hebben en als team ervoor gaan. Je werkt voor zowel MCXess als ons zusterbedrijf SpeakIntelligence. Klik hier om meer te weten te komen over onze kernwaarden.

Ons bedrijf is gevestigd in Halfweg, naast Amsterdam, in de iconische Suikerfabriektorens, en het NS station ligt direct tegenover ons kantoor. Ook met de bus of auto zijn we goed bereikbaar.

Onze ‘slogan’ is: ‘Unbelievable! Everything is possible’

Wil jij ook een ongelofelijke carrière maken bij MCXess, reageer dan direct!

Ben je enthousiast over de functie Inside Sales Agent bij ons bedrijf, stuur dan je motivatiebrief en CV. Je kunt reageren via de button “solliciteer direct” op deze pagina. Voor meer informatie kun je bellen of Whatsappen naar Ruud van der Aar op 06-47474765.