MCXess • Customer Succes Manager

26 May 2024

 • Category

  Fulltime

 • Location

  Halfweg

 • Languages

  Dutch, English

Wat past bij jou?

Ben jij op zoek naar een commerciële baan waarbij persoonlijke aandacht een belangrijke rol speelt? Wil jij je inzetten om nauwe langdurige relaties te onderhouden met de grootste bedrijven in Nederland. En heb jij de drive om je te verdiepen in behoeften van klanten om hen te helpen succesvol te zijn? Check! Bij MCXess krijg je die kans. Deze baan is dan echt iets voor jou; want wij zijn op zoek naar een Customer Succes Manager die zich richt op klantloyaliteit vanuit onze Customer Intimacy strategie en onze ‘Major Accounts’ ondersteunt en stimuleert in ‘upsells en cross-sells’.

Waarom MCXess bij jou past. Wij begeleiden je, bieden je opleidingen en geven je alle ruimte om je te ontwikkelen. Je krijgt een introductieprogramma om onze producten, diensten en processen eigen te maken, en samen met een senior salescollega bezoek je klanten. Wij geven je afwisselende werkzaamheden met ruime verantwoordelijkheden. Een mooie uitdaging, waar jij jouw ambitie kan realiseren.

Wat ga je doen?

Als Customer Succes Manager ben je verantwoordelijk voor het behoud en groei van onze bestaande grote klanten. Je zorgt dat klanten een feilloze klantbeleving ervaren. Dat bereik je door goed naar klanten te luisteren en op basis van hun feedback te werken aan de doorontwikkeling bij de klanten van de producten en diensten van MCXess. Je bent onderdeel van het salesteam, werkt nauw samen met een accountmanager en met collega’s van diverse teams op het gebied van productontwikkeling, inkoop en klantenservice. Je bespreekt met welke uitdagingen klanten te maken hebben. Daarvoor verricht het nodige onderzoek. Dit kan door middel van enquêtes, gesprekken met onze helpdeskmedewerkers en interviews met klanten. Met de feedback die je verzamelt kan je optimaal inspelen op de behoeften van klanten. Vervolgens stel je samen met een interdisciplinair team een offerte op met onze unieke passende (maatwerk)oplossingen, die klanten helpen hun doelstellingen te realiseren. Jij bent het aanspreekpunt voor de klant en begeleidt een succesvolle realisering van de oplossingen.

Herken je jezelf in dit profiel?
 • Minimaal HBO diploma in een commerciële richting
 • Als junior is een goede mentaliteit en feeling voor relatiemanagement belangrijk. Als medior heb je minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie
 • Je bent kordaat en doortastend, gaat op een natuurlijke wijze in gesprek met klanten en bent instaat om klantinteresse om te zetten in een commercieel aanbod
 • Klantgericht, analytisch, proactief, communicatief sterk en je bent een teamspeler
 • Goede beheersing van Nederlands en Engels
 • Interesse in het uitbreiden van je vakkennis: je bent nieuwsgierig en blijft op de hoogte van de trends en ontwikkelingen in je vakgebied die belangrijk zijn voor onze klanten
 • Drive om jezelf continue verder te ontwikkelen en het beste uit jezelf te halen.

Voldoe je niet aan alle eisen? We nodigen je toch van harte uit om te reageren.

Wat bieden wij?
 • Junior salaris: €2.500 – €3.600 / Medior salaris: €3.300 – €4.800
 • Uitdagende en flexibele werkomgeving
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling
 • Opleidingsbudget, ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroei binnen MCXess
Wie zijn wij?

MCXess is altijd al een pionier geweest, die inspireert en de telecomwereld wil vereenvoudigen. Haar creatieve geest is steeds weer op zoek naar vernieuwende oplossingen. Als een wereldreiziger gaat zij geen enkele uitdaging uit de weg. Ze heeft lef, is constructief en moedig genoeg om ongebruikelijke voorstellen te doen, die de klant ten goede komen. De klant is in de lead en zij luistert met aandacht. Zij creëert waarde voor en samen met de klant, die hem een echt concurrentievoordeel geeft.

MCXess is sinds 2002 actief in de telecommarkt en heeft zich vanaf het eerste begin gericht op intelligente call routing waarmee onze klanten hun bereikbaarheid en ‘direct marketing’ verbeteren. In de loop der jaren heeft zij zich ontwikkeld tot een wereldwijde provider die vandaag de dag in meer dan 150 landen verschillende type nummers en maatwerkoplossingen levert. MCXess biedt oplossingen aan multinationals, maar ook aan honderden MKB klanten.

Ons succes ligt in onze ‘customer intimacy’ benadering en ons innovatieve platform. MCXess, een van oorsprong Nederlands bedrijf, is snel groeiend met toenemende ‘presence’ in het buitenland. Wij hebben aandacht voor de medewerkers, hechten waarde aan een positieve werkomgeving, waar medewerkers de ruimte krijgen om mee te groeien, plezier hebben en als team ervoor gaan. Je werkt voor zowel MCXess als ons zusterbedrijf SpeakIntelligence. Klik hier om meer te weten te komen over onze kernwaarden.

Onze ‘slogan’ is: ‘Unbelievable! Everything is possible’

Wil jij ook een ongelofelijke carrière maken bij MCXess, reageer dan direct!

Ben je enthousiast over de functie bij ons bedrijf, stuur dan je motivatiebrief en CV. Je kunt reageren via de button “solliciteer direct” op deze pagina. Voor meer informatie kun je bellen of Whatsappen naar Ruud van der Aar op 06-47474765.