Magnus Digital • Junior Consultant Digital Solutions

15 February 2023

 • Category

  Fulltime

 • Field

  Digital Business and Innovation

 • Location

  Naarden

JOUW DAILY BUSINESS ALS JUNIOR CONSULTANT

Een junior consultant bij Magnus combineert business-gericht denken en analytische skills met technische uitvoering! Jouw opdrachtgever heeft een vraag en jij bedenkt de oplossing. Je ontwikkelt een strategie en implementeert deze in de praktijk. Bijvoorbeeld een (web based) applicatie of ander IT systeem. Alles om het bedrijfsproces van de opdrachtgever te optimaliseren.

Het is oké als je inhoudelijk nog niet alles weet, want vanaf dag één word je begeleid door collega’s. Een junior consultant is nieuwsgierig naar wat er achter de technologie schuilt. In ons trainingsprogramma leer je de innovatieve (low-code) technologieën toepassen waar wij mee werken.  

Als junior consultant Digital Solutions ga je dus..

..én eigen verantwoordelijkheid en initiatief tonen voor de projecten waar jij als IT consultant onze toonaangevende opdrachtgevers begeleidt in hun optimale bedrijfsproces.

..én zelf bepalen hoe hard je groeit door met jouw wil om beter te worden en ons trainingsprogramma het beste in jezelf naar boven halen!

Jij geeft de combinatie business en technologie kracht.
En je bent méér dan welkom in ons team!

Zijn we een match?

Je bent gek op IT en analytisch denken is your middlename. Je bent niet bang om nieuwe dingen te leren en gaat voor die steile leercurve. Daarom durf je vragen te stellen over IT oplossingen. Je wilt ze je echt eigen maken. Als junior consultant Digital Solutions focus je zowel op processen als tooling.

Deze vacature past bij jou als je:

 • een plek zoekt waar je mag zeggen wat je wilt, wat je kunt én dat ook laat zien.
 • (binnenkort) een universitaire Master afgerond hebt.
 • de Nederlandse taal prima onder de knie hebt.
 • zelf wilt bepalen hoe snel je groeit.
Je krijgt als junior consultant bij Magnus Digital:
 • Goede arbeidsvoorwaarden (met gunstige overtijd- en bonusregeling) en een salaris dat matcht met je functie
 • Een eigen lease-auto met 15.000km privé per jaar, een laptop én telefoon
 • Een trainingsprogramma met begeleiding in werken met o.a. SQL, SAP of Microsoft (Azure/Power BI)
 • Een maandelijkse borrel, verschillende Magnus-events, een skitrip en kerstfeest

Lees hier ook het interview met Vincent Groothaar, Junior Consultant Digital Solutions!

En wat is Magnus Digital voor een organisatie?

Magnus Digital bestaat uit Digital Transformation, Digital Insights, Digital Solutions en Digital Foundation. Op alle fronten begeleiden wij klanten bij de implementatie van succesvolle digitale projecten.

We denken met organisaties mee en bouwen passende applicaties. Of we zetten een adviesproject of verandertraject voor ze op én voeren dit mee uit. We begrijpen de strategie van een bedrijf en vertalen deze naar de uitvoering: proces, organisatie, technologie én mensen. Met data-analytics, ERP-implementaties en low-code oplossingen helpen wij klanten aan een échte digitale transformatie.

Samen met 100+ andere consultants maak je dus impact in de digitale transformatiewereld. Uitdagend? Zeker! Spannend? Misschien. Bovenal is Magnus een onweerstaanbare plek. Een plek waar je jezelf tegen gaat komen, maar vooral waar je ontwikkelt en groeit. Magnus is een plek waar je boven jezelf uitstijgt.

Áls je dat wilt tenminste.

Als je nu enthousiast naar je (telefoon)scherm zit te knikken, go for it!
Vul hieronder het sollicitatieformulier in en richt je motivatie aan Albert Leijenhorst. We horen graag wat je te vertellen hebt.