Magnus Digital • Junior Business Consultant Digital Transformation

15 February 2023

 • Category

  Fulltime

 • Field

  Digital Business and Innovation

 • Location

  Naarden

Ambitieuze starter die organisaties verder helpt op het gebied van digitale transformatie.

Wij zoeken een Junior Business Consultant Digitale Transformatie die meteen impact heeft op onze uitdagende projecten op het gebied van digitale transformatie, e-commerce en innovatie. Heb jij een Master in bedrijfskunde, innovatie of technologie en combineer je analytisch denken met mensenkennis? Dan leren we je graag snel kennen!

Wat ga je doen…

Het Digitale Transformatie-team van Magnus Digital helpt klanten met onafhankelijk advies, project- en programmamanagement en succesvolle implementaties. We focussen ons op de proposities omnichannel commerce, process innovation en future digital organisations. Zo houd jij je bezig met de implementatie van een nieuwe webshop bij een grote retailer, het digitaliseren van processen voor een tv-producent of het opzetten van een agile organisatie bij een fashion bedrijf. Meer voorbeelden waarbij jij aan de slag kunt als consultant digital transformation bekijk je op onze site.

Omdat je bij Magnus direct op een project wordt ingezet, lever je vanaf dag één een bijdrage aan de projecten van onze klanten. Natuurlijk word je als Junior begeleid door een ervaren collega, maar we vinden het ook belangrijk dat je snel veel eigen verantwoordelijkheden krijgt. Hierdoor is de leercurve steil en krijgt jouw carrière een vliegende start!

Werken bij Magnus Digital…

Bij Magnus bieden we de juiste balans tussen werk en privé, motiveren we je om steeds een stapje verder te komen en geven we je alle ruimte voor persoonlijke en zakelijke groei. We bieden een uitgebreid trainingsprogramma, met opleidingen die afgestemd zijn op de hard en soft skills die jij nodig hebt in je toekomstige carrière. Daarnaast word je begeleid door een ervaren collega die jouw HR Manager wordt en heb je een buddy waarmee je veel kunt sparren. Tot slot bieden we je een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden, uiteraard met bovengemiddeld salaris en goede aanvullende voorwaarden.

Jij bent…
 • Een (bijna) Master in een technische, innovatie- of bedrijfskundige studierichting met goede studieresultaten en interessante nevenactiviteiten
 • Een starter met 0-2 jaar werkervaring
 • Geïnteresseerd in technologie – je weet dat de toekomst digital is en bent altijd op de hoogte van relevante innovaties
 • Analytisch – je bent snel van begrip, nieuwsgierig en denkt vooruit
 • Ondernemend – je neemt initiatief en bent een doorzetter
 • Organisatorisch en communicatief sterk – je krijgt mensen makkelijk mee
 • Ambitieus – je bent gedreven om een uitstekende consultant te worden.
Wij bieden jou…
 • Kansen – snel en veel leren op projecten die van strategisch belang zijn voor onze opdrachtgevers
 • Afwisseling – in verschillende sectoren aan de slag met e-commerce, digital transformation, IT en innovatie projecten
 • Uitdaging – je krijgt snel verantwoordelijkheid en werkt direct met onze opdrachtgevers samen
 • Professionele collega’s – wij staan klaar om je te helpen groeien als professional
 • Inspiratie – sparren en innoveren met je collega’s tijdens teamsessies en Inspiration Days
 • Verdieping – werken aan studies op het gebied van digital transformation, bijvoorbeeld over de toekomst van retail
 • Young Magnus – met jonge collega’s ervaringen delen, trainingen volgen, activiteiten organiseren en natuurlijk borrelen!
 • Trainingsprogramma – alle skills en kennis voor jouw professionele ontwikkeling als consultant
 • Goede arbeidsvoorwaarden – een uitstekend salaris, bonus, leaseauto, laptop en telefoon
 • Gezelligheid – de jaarlijkse skitrip, knallende kerstfeesten, bootcamps en BBQs. Magnus organiseert allerlei leuke events om stoom af te blazen en je collega’s beter te leren kennen.
En wat is Magnus Digital dan precies voor organisatie?

Magnus Digital bestaat uit Digital Transformation, Digital Insights, Digital Solutions en Digital Foundation. Op alle fronten begeleiden wij klanten bij de implementatie van succesvolle digitale projecten.

We denken met organisaties mee en bouwen passende applicaties. Of we zetten een adviesproject of verandertraject voor ze op én voeren dit mee uit. We begrijpen de strategie van een bedrijf en vertalen deze naar de uitvoering: proces, organisatie, technologie én mensen. Met data-analytics, ERP-implementaties en low-code oplossingen helpen wij klanten aan een échte digitale transformatie.

Samen met 100+ andere consultants maak je dus impact in de digitale transformatiewereld. Uitdagend? Zeker! Spannend? Misschien. Magnus is een plek waar je je zelf gaat tegenkomen, maar vooral waar je jezelf ontwikkelt. Een plek waar je boven jezelf uitstijgt… Áls je dat wilt tenminste.

Solliciteren?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan maken we graag kennis! Stuur ons je cv, cijferlijsten en motivatie via onderstaand formulier. Beschrijf in je begeleidende tekst kort je voorkeur voor consulting en Magnus, en de redenen waarom je goed bij ons team zou passen.

Je kunt je brief richten aan Bart van Boven, Senior Managing Consultant bij Magnus Digital. Hij is ook telefonisch te bereiken via 088 696 60 00.