KPMG | Consultant Supply Chain & Procurement • Study Association Aureus
KPMG

KPMG | Consultant Supply Chain & Procurement

Field:
Strategy
Location:
Amstelveen
contact

Consultant Supply Chain & Procurement

De functie

Ambieer je een baan als adviseur? Wij zoeken naar enthousiaste consultants en senior consultants.
Je bent net afgestudeerd of je hebt al een paar jaar werkervaring opgedaan na je universitaire studie in de richting (technische) bedrijfskunde, supply chain management,  of andere economisch/bedrijfskundig georiënteerde studie. Je bent een absolute teamplayer met een kritische, leergierige en professionele houding die goed in staat is zelfstandig te werken.
Daarnaast beschik je over een analytisch vermogen en ondernemersmentaliteit. Je bent assertief, flexibel en initiatiefrijk. Tot slot staat kwalitatief goed werk hoog bij je in het vaandel en ben je maatschappelijk betrokken. Je staat open voor internationale werkomgevingen.

Over KPMG Supply Chain & Procurement
KPMG Supply Chain & Procurement advisory gaat samen met haar klanten de uitdaging aan om hun organisaties concurrerend te laten zijn in een globaliserende en veranderende markt. Wij ondersteunen wereldwijd profit- en non-profitorganisaties bij de optimalisatie en transformatie van de Procurement functie en haar processen. Van strategie, governance en implementatie tot verdere verbetering. Hierbij ligt de focus op het ontwikkelen van Procurement organisaties, processen, systemen en procedures om onze klanten in staat te stellen de waarde te optimaliseren die gecreëerd wordt door hun leveranciers.
Wij realiseren dit door Procurement en Supply Chain functies en processen te reorganiseren en specifieke verbeterprogramma’s te ontwikkelen en te implementeren. Wij voeren zelfs zeer complexe selectieprocessen uit voor onze klanten om ervoor te zorgen dat zij de juiste producten en diensten geleverd krijgen tegen de goede voorwaarden.
Bij het uitvoeren van deze opdrachten maken wij gebruik van methodologien zoals Crowd Sourcing, Cultural Assessments, Should Costing, Network Analysis e.d.
De complexiteit van supply chains neemt toe en de processen van leveranciers en de business raken meer vervlochten met elkaar. Zodoende krijgt Procurement een toenemend strategisch belang.
Wij werken op projectbasis, waarbij projecten 6 weken tot 18 maanden kunnen duren. Hierbij werk je samen met ons global Center of Excellence om ervoor te zorgen dat je als Procurement & Supply Chain specialist altijd de beschikking hebt over de laatste tools, methodes en kennis. Hierdoor kunnen wij snel waarde creëren voor onze klanten.
De ene keer word je intellectueel uitgedaagd en spar je op strategisch niveau met CEO, COO, CPO, CSO of CIO. Dan weer spreek je praktische en projectmatige talenten aan om een transformatie vlot te trekken. Wat de opdracht ook is, je krijgt als (senior) consultant direct de ruimte en verantwoordelijkheid om het verschil te maken voor de klant. Je gaat je interdisciplinair te werk en werkt binnen een hecht team veelal samen met de inhoudsexperts vanuit de andere KPMG-units.
Het Supply Chain & Procurement team is werkzaam binnen Shared Services & Outsourcing Advisory. Andere competentie domeinen daarin zijn: GBS, IT Sourcing en Operational & Customer Excellence.

Het profiel

  • Als (senior) consultant beschik je over een afgeronde academische studie in de richting (bedrijfs)economie, bedrijfskunde, supply chain management of heb je een technische achtergrond;
  • Je hebt aantoonbare affiniteit met Procurement en/of Supply Chain vraagstukken;
  • Je bent een echte teamspeler waardoor je zowel goede relaties opbouwt met je collega’s als ook gemakkelijk omgaat met (potentiële) opdrachtgevers;
  • Communicatief ben je sterk en weet je collega’s en opdrachtgevers te motiveren en te inspireren, daarbij heb je oog voor de behoeftes van anderen;
  • Je bent gedreven en jouw uitdaging is organisaties en de mensen die daar werken, beter te laten presteren;
  • Je bent resultaatsgericht en houdt van projectmatig werken en de afwisseling die daar bij hoort;
  • Je staat open voor internationale werkomgevingen waarbij reizen en verblijf in het buitenland soms noodzakelijk is.

Startdatum: doorlopend

Ons aanbod

KPMG is een internationaal netwerk van bedrijven met persoonlijke aandacht voor medewerkers. We hebben een sterke marktpositie. Onze mensen werken dagelijks intensief samen in een prettige en stimulerende omgeving voor aansprekende cliënten.
Persoonlijke ontwikkeling staat centraal bij KPMG. Met gerichte training, opleiding en coaching helpen we onze medewerkers te excelleren en het beste uit zichzelf te halen.

KPMG staat open voor alle talenten. Met de meest uiteenlopende competenties. Vrouwen en mannen. Jong en oud. Ongeacht je culturele achtergrond, seksuele geaardheid of arbeidsbeperking. Samen pakken we de uitdaging op. Met elkaar. Met de klant.

Bij ons krijg je dan ook een uitstekend pakket aan primaire en secundaire (laptop, smartphone, onkostenvergoeding en een premievrij pensioen), arbeidsvoorwaarden afgestemd op de laatste ontwikkelingen in de markt.

Meer informatie en solliciteren

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met de verantwoordelijke recruitment adviseur. Direct solliciteren? Klik dan op onderstaande ‘solliciteer’ button.

Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Een individueel assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.