Private: Kempen

Kempen | Meewerkstage Investments – Private Equity

Category:
Internship
Field:
Finance
Location:
Amsterdam
contact

Meewerkstage Investments – Private Equity

Wat ga je bij ons doen?

Ben je ondernemend en nieuwsgierig naar verschillende markten en ondernemingen? Solliciteer nu en werk gedurende 6 maanden in het team van Investments waar grote betrokkenheid van je wordt verwacht.

Je vindt het interessant om in korte tijd veel verschillende ondernemingen en markten van binnen en buiten te kennen en pakt elke kans die je krijgt. De afdeling Investments beschouwt je als een beginnend professional. Daarom werk je dagelijks mee aan werkzaamheden waarin een grote betrokkenheid van jou wordt verwacht. Tijdens je stage van 6 maanden focus jij je op:

  • Het zoeken naar en beoordelen van investeringsmogelijkheden;
  • Het ondersteunen bij beheer van participaties;
  • Het uitvoeren van financiële analyses;
  • Het meewerken aan aan- en verkooptransacties.

Herken jij je in ons profiel?

Snel schakelen, pitchen en het uitvoeren van financiële analyses is jou op het lijf geschreven. Je hebt aantoonbare affiniteit met de financiële wereld en private equity. Als meewerk stagiair Investments beschik je over een uitstekend cijfermatig inzicht en heb je excellente studieresultaten behaald. Zijn resultaatgerichtheid, drive, ondernemerschap, en klantgerichtheid jouw kernwoorden? Denk je dat je bij ons past en wil je de uitdaging aangaan?

Check dan je profiel:

  • WO Masterfase, bij voorkeur financieel en/of technisch;
  • Uitstekende studieresultaten;
  • Commerciële en ondernemende instelling;
  • Analytisch.

Onze organisatie

Kempen kent een open cultuur waarin jonge talenten voortdurend alle kans krijgen om snel impact te hebben. Kempen biedt uitdagingen aan financiële professionals met lef en ambitie, een nuchtere kijk op zaken en het vermogen om tegengas te geven op boardroomniveau. Zulke mensen krijgen bij ons alle kansen. Bij Kempen gebeurt het. Met meer dan 100 jaar ervaring is Kempen uitgegroeid tot een leidende zakenbank die gespecialiseerd is in vermogensbeheer, corporate finance, effectenbemiddeling en private equity. Wij zijn excellent in onze dienstverlening en daar zijn we trots op!

Deze trotsheid kenmerkt ook onze cultuur, wij staan voor wat we zeggen, de klant staat voorop en wij willen de beste zijn in wat we doen!

Informatie afdeling

Kempen Investments beheert Van Lanschot Participaties. Van Lanschot Participaties verstrekt eigen vermogen (private equity) aan Nederlandse ondernemingen door te investeren in stabiele, middelgrote ondernemingen in Nederland met sterk management. Wij richten ons op ondernemingen met een bewezen business model, sterke marktpositie en aantoonbaar winstgroeipotentieel.

Na het verwerven van een aandelenbelang wordt het portefeuillebedrijf intensief gevolgd. Ons team staat de onderneming als betrokken aandeelhouder bij om de afgesproken groeistrategie te realiseren en biedt daarbij ondersteuning en advies op basis van ruime ervaring en expertise.

Wat bieden we je?

Wij bieden een uitstekende en betrokken begeleiding tijdens jouw stageperiode. Door persoonlijke begeleiding zorgen wij dat jij tijdens jouw stageperiode goede kansen krijgt. Als je deze weet te pakken dan kan Kempen een mooie opstap zijn naar een eerste baan! Wij investeren in onze professionals en staan voor onze mensen. Dit begint bij onze stagiaires die wij hoog in het vaandel hebben.

Ben je geïnteresseerd?

Solliciteer dan direct via http://bit.ly/2jASY7o. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Marie Louise, Graduate Recruiter via e-mail: recruitment@kempen.nl of telefoon: 020-3489454.