Grant Thornton | Werkstudentschap of stage HR/Recruitment • Study Association Aureus
Grant Thornton

Grant Thornton | Werkstudentschap of stage HR/Recruitment

Category:
Internship, Parttime
Field:
HR
Location:
Amsterdam
contact

Werkstudentschap of stage HR/Recruitment

In het kort

Wie: Je bent een wo student bedrijfskunde, HRM, marketing, psychologie of aanverwante studie aan het einde van de bachelor of in het masterjaar.

Wat: Mede verantwoordelijk voor arbeidsmarktcommunicatie, recruitment en HR projecten en werkzaamheden.

Waarom: Ruimte voor eigen initiatief en diversiteit in werkzaamheden.

Waar: Jouw standplaats is Alphen aan den Rijn (minimaal 1 dag per week), maar je kunt   ook op andere vestigingen werken, zoals Amsterdam.

De functie

De HR afdeling bestaat uit een manager HR, twee HR adviseurs, twee recruiters en twee medewerkers personeelsadministratie. Vanuit deze afdeling wordt de accountancy- en adviesorganisatie (ongeveer 500 medewerkers) geadviseerd op het gebied van alle HR thema’s op operationeel, tactisch en strategisch niveau. Hierbij kun je denken aan advies aan management en medewerkers, het managen van de in- door en uitstroom, maar ook aandachtspunten zoals opleidingen, cultuur en de evaluatiecyclus. Binnen de afdeling HR kom je te werken in een informele werkomgeving en maak je van dichtbij kennis met de veelzijdigheid van het HR vakgebied. In de stage krijg je ook de mogelijkheid om met alle HR aspecten in aanraking te komen.

Het hoofdbestanddeel van je stage zal zijn:

  • Arbeidsmarktcommunicatie: onderzoek doen en projecten uitzetten met betrekking tot employer branding en social media. Je kunt hierbij denken aan: inzet van LinkedIn, inzet facebook en Instagram, inzet van bannering, opnemen van vlogs, fotocampagnes, recruitment video’s en nieuwe out-of-the-box acties.
  • Recruitment: o.a. herschrijven van vacatureteksten (SEO proof) en helpen bij searchen. Je krijgt de mogelijkheid om ervaring op te doen met het voeren van gesprekken (STARR methodiek) en recruitment activiteiten bij te wonen.

Wij zoeken

Als stagiair HR/Recruitment herken je jezelf in het volgende profiel:

  • Je bent een wo student bedrijfskunde, HRM, marketing, psychologie of aanverwante studie die geïnteresseerd is in een meewerkstage, eventueel in combinatie met het schrijven van je scriptie;
  • Je bent minimaal 3 dagen per week operationeel beschikbaar voor minimaal 4 maanden;
  • Je communiceert vlot en legt makkelijk contacten;
  • Je bent creatief, neemt initiatief en kunt out-of-the-box denken;
  • Je bent integer en kan omgaan met vertrouwelijk informatie;
  • Je bent per februari of maart 2018 beschikbaar.
  • Je herkent jezelf in onze CLEARR kernwaarden: collaboration, leadership, excellence, agility, respect, responsibility.

Wij bieden

Bij ons krijg je de mogelijkheid om ervaring op te doen binnen het recruitment en HR vakgebied. Goede begeleiding en een directe en persoonlijke manier van communiceren staat centraal. Ontwikkeling van je competenties en persoonlijke vaardigheden vinden we erg belangrijk. We stimuleren je om het maximale uit jezelf te halen. Naast operationele werkzaamheden bieden wij de mogelijkheid om een scriptie te schrijven en je daarin te begeleiden. Tevens stellen wij een stagevergoeding beschikbaar.

Enthousiast?

Wil jij stage lopen bij Grant Thornton en de ruimte krijgen om te groeien? Solliciteer dan via recruitment@carrierebijgt.nl of via onze website www.grantthornton.nl/carriere. Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Tjalling Velthuijsen, recruiter, via 088 67 69 345.

Grant Thornton

Grant Thornton is een ambitieuze accountants- en adviesorganisatie met negen vestigingen in Nederland. Met circa 500 professionals op het gebied van accountancy, belasting-, juridisch en specialistisch advies begeleidt Grant Thornton grote en middelgrote ondernemingen, dga’s en familiebedrijven. Grant Thornton is lid van Grant Thornton International Ltd, één van ’s werelds grootste netwerken voor zelfstandig opererende, onafhankelijke accountants- en advieskantoren.