Grant Thornton • Junior consultant Transactional Services • Study Association Aureus
Grant Thornton

Grant Thornton • Junior consultant Transactional Services

Category:
Fulltime
Field:
Management Consulting
Location:
Amsterdam
contact

Junior consultant Transactional Services

 

In het kort

  • Wie: Je hebt een (bijna) afgeronde wo master bedrijfseconomie, accountancy of aanverwante studie.
  • Wat: Uitvoering van (vendor) due diligence onderzoek en advisering bij fusie en overname trajecten.
  • Waarom: Ruimte om te groeien en te leren van de opdrachten die je uitvoert binnen een ambitieuze internationale organisatie en de persoonlijke en open werksfeer.
  • Waar: Jouw standplaats is Amsterdam, maar je bent landelijk actief bij het uitvoeren van opdrachten met veelal internationale contacten.

 

De functie

Als junior consultant Transactional Services zal je als onderdeel van een projectteam opdrachten uitvoeren op het gebied van (vendor) due dilligence bij fusies en overnames, waarderingen en M&A aanverwante diensten. Het gaat hierbij om het uitvoeren van analyses, problemen identificeren en op een heldere manier oplossingen formuleren. Hierin werk je nauw samen met fiscalisten, juristen, accountants en externe partijen. Je leert bedrijven snel te doorgronden en transactie specifieke zaken te analyseren en te vertalen in advies aan onze cliënten. Deze ondernemingen en opdrachtgevers zijn zeer divers en bestaan onder andere uit directeur groot aandeelhouders die hun onderneming willen verkopen, middelgrote tot grote ondernemingen die middels overnames willen uitbreiden, internationale klanten uit het Grant Thornton netwerk (vertegenwoordigd in meer dan140 landen) en Private Equity en Venture Capital investeerders.

Hoor wat onze collega Joel Ramzan, Consultant Transactional Services, zegt over een boekenonderzoek: https://lnkd.in/e_AUkkV.

Daarnaast stimuleer je de ontwikkeling van de unit Transactional Services. Je levert een bijdrage aan de uitbouw en groei van de praktijk door ondersteuning te bieden bij de werving van nieuwe opdrachten. Tijdens commerciële evenementen, presentaties en netwerkbijeenkomsten toon je de anderen de toegevoegde waarde van onze dienstverlening.

 

Wij zoeken

Als junior consultant Transactional Services herken je jezelf in het volgende profiel:

  • Je hebt een (bijna) afgeronde master bedrijfseconomie, accountancy of aanverwante studie.
  • Je bent proactief, analytisch, doortastend en klantgericht.
  • Je hebt ervaring met PowerPoint en met spreadsheet software (Excel).
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden in het Nederlands en Engels.
  • Je herkent jezelf in onze CLEARR kernwaarden: collaboration, leadership, excellence, agility, respect, responsibility.

 

Wij bieden: Jezelf blijven ontwikkelen

Wij bieden je een werkomgeving waarin je jezelf kan zijn, gestimuleerd wordt om het verschil te maken en groei, op persoonlijk en vakinhoudelijk vlak, aanmoedigt. Door de juiste ondersteuning en coaching zorgen wij ervoor dat jij het beste uit jezelf kan halen. Een uitgebreid intern opleidingsprogramma, ons internationale netwerk, dynamische cliënten en persoonlijke begeleiding maken hier onderdeel van uit.

Benieuwd wat onze collega’s zeggen over het werken bij Grant Thornton? Bekijk ons korte filmpje ‘Carrière bij Grant Thornton in Nederland’ (http://www.grantthornton.nl/carriere/the-grant-thornton-difference/).

 

Enthousiast?

Waarschijnlijk zit je boordevol vragen, zoals over je groeimogelijkheden en de cultuur. Wij helpen je om jouw ruimte voor groei binnen Grant Thornton te ontdekken. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ilona Douma via 088 6769 771.

Of solliciteer direct hier!

Contactpersoon

I. Douma
T: (088) 6769 771