Grant Thornton • Bijbaan Audit

12 January 2023

 • Category

  Side Job

 • Field

  Accounting and Control

 • Location

  Amsterdam

In het kort

Wie: Jij bent bezig met je HBO bachelor (Accountancy of bedrijfseconomie) of WO bachelor (Economie en Bedrijfseconomie) en wil graag naast je studie in de audit aan de slag.

Wat: Je gaat werken in de audit (controlepraktijk) en werkt veel in teamverband. Samen met je collega’s controleer je de jaarrekening bij diverse klanten.

Waarom: Je krijgt de ruimte om te groeien op professioneel & persoonlijk vlak binnen een enthousiaste audit-afdeling van bijna 50 collega’s.

Waar: Je werkt op ons kantoor in Amsterdam, aan de voet van de Erasmusbrug, maar werkt ook op locatie bij de klant of vanuit huis.

De functie

In de functie van werkstudent Audit werk je binnen onze audit-afdeling van bijna 50 collega’s: veel van hen hebben hetzelfde traject als jij bewandeld of zijn nog bezig met hun opleiding. Je gaat in teamverband meteen aan de slag voor verschillende klanten. Gedurende het jaar bedien je ongeveer 10 tot 15 klanten in allerlei branches. Voor deze klanten verricht je uiteenlopende werkzaamheden.

In het voorjaar ben je druk bezig met de eindejaarscontrole (de controle van de jaarrekening) en in het najaar voer je met het team de interimcontrole uit: voorbereidende werkzaamheden voor de eindejaarscontrole. In jouw werkzaamheden (zoals controlewerkzaamheden, cijferbeoordelingen en verbandscontroles) word je begeleid door je collega’s (vaak word je begeleid door iemand met een aantal jaren werkervaring) en zul je telkens weer uitgedaagd worden door nieuwe (complexere) werkzaamheden en verantwoordelijkheden.

Dit ben jij

Wij zijn op zoek naar iemand die bezig is met zijn HBO bachelor (Accountancy of bedrijfseconomie) of WO bachelor (Economie en Bedrijfseconomie) en vanaf februari 2023 aan de slag wil in de audit. Je bent enthousiast en ambitieus en kijkt uit naar de komende tijd waarin je werk en studie gaat combineren. Verder ben jij:

 • sterk in teamverband;
  • communicatief vaardig: je durft vragen te stellen en kritisch te zijn;
  • sterk in de Nederlandse en Engelse taal;
  • nieuwsgierig en leergierig: we verwachten niet dat je alles al weet, maar wel dat je graag wilt leren;
  • iemand die zich herkent in onze CLEARR-kernwaarden: Collaboration, Leadership, Excellence, Agility, Respect, Responsibility.

  Wij bieden

  Als jij ons team komt versterken, word je onderdeel van onze audit afdeling in Rotterdam. Binnen het team zijn er collega’s die, net als jij, nog bezig zijn met hun opleiding, of deze al hebben afgerond. Elke collega is bereid je verder te helpen. Ook start je vaak met een aantal andere starters op hetzelfde moment. Je krijgt een mentor toegewezen bij wie je terecht kunt met al jouw vragen. Binnen de afdeling zorgen we ervoor dat je je prettig voelt zodat jij je persoonlijk én professioneel kunt gaan ontwikkelen!

  Enthousiast?

  Ben jij enthousiast geworden over deze kans? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet! Je kunt reageren via onderstaande sollicitatiebutton. Heb je eerst nog wat vragen? Neem dan contact op met Ali Durmaz via 088 676 9847 of via [email protected].

  Wij kijken ernaar uit je te ontmoeten!

  Locatie

  Amsterdam