GoodtobeBetter • Study Association Aureus

GoodtobeBetter

Startup , Business, IT , Amsterdam

“Wij bieden talenten een programma aan waarin we economische zekerheid, uitdagende (vervolg-)opleidingen en algemene professionele ontwikkeling bieden, zodat iedere dag gezegd kan worden: GoodtobeBetter”

Algemene informatie

GoodtobeBetter is een startup met een uniek tweejarig Traineeship. Ons werkveld is Organisatie en ICT. Een ICT gerelateerde Master is hierbij geen must. Na afronding van je Master kom je bij ons in dienst en ga je vier dagen in de week bij A-merk opdrachtgevers (banken, verzekeraars en overheidsinstellingen) uitdagende opdrachten uitvoeren. De 5e dag is ingericht voor ons Traineeship. Deze dag bestaat o.a. uit het volgen van trainingen, behalen van relevante certificaten en persoonlijke vorming. Durf jij de stap aan om te behoren tot de toekomstige bestuurders en top consultants in het ICT gerelateerde werkveld?

Fun facts

  • Groeiende organisatie met uitdagende landelijke opdrachtgevers;
  • Ruimte voor werken, ontwikkelen, leren en uiteraard FUN!;
  • Vier dagen werken en 1 dag Traineeship.

Vacatures

Business en IT traineeship – GoodtobeBetter biedt een uitdagend Business en IT Traineeship voor enthousiaste kandidaten die een unieke mogelijkheid krijgen zich actief te ontwikkelen op het gebied van Organisatie én ICT!

Talentprogramma – Wij geloven dat het hebben van talent en het krijgen van een kans een goede basis is voor een mooie  ontwikkeling en carrière. Alleen talent en noeste arbeid is echter niet genoeg. Leren omgaan met je talent én het ontwikkelen ervan brengt resultaat. Wij hebben daarom ons unieke Talentprogramma ontwikkelt!

Contactgegevens

 

Martijn Blok

+31 (0) 6 46632512

Mail: martijn@goodtobebetter.nl

 

Meer informatie vacatures

Talentprogramma: http://goodtobebetter.org/talentprogramma-3/